AlzaBoxy Q1 PET

LEGO Ultimate - Chim 3-dielny set

Zobraziť katalóg
LEGO Ultimate - Chim 3-dielny set
5 1 hodnotení
Školská súprava aktovka, plný peračník, batôžtek na cvičebný úbor alebo prezuvky
Kód:  GR428l Produktové číslo:  4047443175649

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO Ultimate - Chim 3-dielny set Predaj skončil

LEGO Ultimate - Chim 3-dielny set

Vysoko kvalitná súprava s motívmi Lego Chima obsahuje všetko, čo bude váš malý študent v škole potrebovať - aktovku, vybavený peračník a batôžtek na športový úbor či prezuvky.

Aktovka vyniká veľmi ľahkou konštrukciou s polstrovaním z príjemného a priedušného materiálu. Pre väčší komfort má polstrované nastaviteľné popruhy na ramená a na hrudník. V spodnej časti aktovky sa nachádzajú tvarované nožičky, ktoré ju chránia pred vlhkom a špinou. Okrem hlavného veľkého vrecka na učebné pomôcky nájdete na aktovke aj izolované predné vrecko na desiaty, sieťované bočné vrecko na fľašu s pitím, predné vrecko na peračník, vrecko na drobnosti a kľúčenku.

Peračník je vybavený značkovými ceruzkami a ďalšími školskými pomôckami. Konkrétne v ňom nájdete 4 silné trojhranné pastelky, 6 tenkých pasteliek, 2 ceruzky, pravítko rovné, gumu, dvojité strúhadlo a rozvrh hodín.

Batôžtek na cvičebné pomôcky či prezuvky sa dá jednoducho pripevniť priamo na batoh. Jeho zapínanie je riešené zipsom a je vybavený aj pohodlným uchom na prenášanie.

Parametre a špecifikácie:

Motív:
Lego Chima

Batoh:
Objem: 16 l
Hmotnosť: 890 g
Vonkajší rozmer: 26 × 39 × 25 cm
Vnútorný rozmer: 25 × 38 × 24 cm

Obsah sady:
1x batoh
1x vybavený peračník
1x batôžtek na cvičebný úbor či prezuvky
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Ultimate - Chim 3-dielny set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ultimate - CHIMA 3-dílný set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Chima Ultimate 3tlg. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Chima Ultimate 3tlg. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ultimate - CHIMA 3 db-os készlet.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií