Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Light Stax Expansion 11002

Zobraziť katalóg
Light Stax Expansion 11002
Stavebnica – 24 ks, kompatibilná s ostatnými stavebnicami, rozšírenie (samostatne nesvietiace)
Kód:  HRAif3039 Produktové číslo:  4260350560517
Light Stax Expansion 11002 Predaj skončil

Light Stax Expansion 11002

Svietiaca stavebnica Light Stax obsahuje farebné kocky, ktoré sa vďaka LED technológii okamžite rozsvietia, hneď ako sa pripoja k základnej doske. Nie sú potrebné žiadne káble ani špeciálne konektory, patentovaný systém všetko jednoducho zabezpečí bez ďalšieho príslušenstva. Je skvelé, že kocky Light Stax sú plne kompatibilné s ostatnými stavebnicami LEGO (Light Stax Classic) a DUPLO (Light Stax Junior). Na základni môžete nastaviť niekoľko možností, ako budú kocky svietiť – či budú blikať, stále svietiť alebo sa automaticky vypnú. Váš výtvor môžete kľudne použiť ako lampičku pred spaním. Zábava so svietiacou stavebnicou môže začať!

Kľúčové vlastnosti rozširujúcej súpravy

  • Svietiace kocky, ktorými si môžete rozšíriť inú súpravu Light Stax
  • Súprava Expansion 11002 je kompatibilná s ostatnými stavebnicami
  • Kocky Light Stax rozvíjajú fantáziu a motorické schopnosti
  • Vhodná pre deti od 6 rokov

Súprava Expansion 11002 obsahuje

  • 24 ks kociek Light Stax (čierne, biele)
  • Návod na použitie

Light Stax stavebnica

Light Stax Junior (kompatibilná so stavebnicami DUPLO) je určená pre vašich najmenších od 3 rokov. So stavebnicami Light Stax Classic (kompatibilná so stavebnicami LEGO) sa môžu hrať deti od 6 rokov. Značky LEGO® a DUPLO® sú ochranné známky spoločnosti LEGO Group.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Light Stax Expansion 11002
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Light Stax Expansion 11002. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Light Stax Expansion 11002. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Light Stax Expansion 11002. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Light Stax Expansion 11002.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií