Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Littest Pet Shop Mačací domček so zvieratkom

Zobraziť katalóg
Littest Pet Shop Mačací domček so zvieratkom
4,3 8 hodnotení
Herná sada pre dievčatá, vhodné od 4 rokov, výška 29 cm
Kód:  HRApta0355 Produktové číslo:  5010993505890
Littest Pet Shop Mačací domček so zvieratkom Predaj skončil

Littest Pet Shop Mačací domček so zvieratkom

Vaše deti už sa nikdy nebudú mať čas nudiť s týmto herným setom mačacieho domčeka Littlest Pet Shop! Okrem jednej roztomilej figúrky mačičky v klasickej veľkosti je hlavnou súčasťou sady niekoľkoposchodový mačací domček, ktorý pri hraní poskytne zvieratkám útočisko. V 29 cm vysokom domčeku sa zvieratká Littlest Pet Shop môžu pustiť do zábavného hrania so škrabadlami, visiacimi hračkami a úkrytmi. Pozvite všetky svoje milované zvieratká Littlest Pet Shop na návštevu do mačacieho domčeka a užite si veľa zábavných hodín hrania.


Kľúčové vlastnosti balenia Littlest Pet Shop Mačací domček so zvieratkom

  • Doplnok k populárnej kolekcii roztomilých zvieracích postavičiek Littlest Pet Shop Lucky Pets poteší všetky malé dievčatá
  • Niekoľkoposchodový mačací domček vybavený škrabadlami, úkrytmi aj hračkami pre mačky
  • Obsahuje jedno zvieratko Littlest Pet Shop v klasickej veľkosti
  • Spracovanie 29 cm veľkého mačacieho domčeka aj doplnkov vo veselých farbách
  • Kvalitné a odolné použité materiály
  • Ideálny darček pre fanúšikov kolekcie Littlest Pet Shop
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Mačací domček Littlest Pet Shop poskytne roztomilým figurkám útočisko

S rozkošnými zvieratkami Littlest Pet Shop neexistuje nuda! Vaše deti si užijú hromadu zábavy pri hraní sa s figúrkami, ktorým mačací domček Littlest Pet Shop poskytne skvelé útočisko a veľa zábavy aj priestoru vďaka svojej výške 29 cm. V balení tohto mačacieho domčeka so zvieratkom Littlest Pet Shop nájdete jedno zvieratko v klasickej veľkosti. Littlest Pet Shop figúrok od Hasbro je už viac ako 150 - trúfnete si ich pozbierať všetky?

S mačacím domčekom Littlest Pet Shop neexistuje nuda

V mačacom domčeku so zvieratkom Littlest Pet Shop toho budú mať vaše deti veľa na preskúmanie. Niekoľkoposchodový mačací domček poskytne zvieratkám možnosť hrania sa so škrabadlom či visiacimi hračkami alebo úkrytom v pelieškoch. Mačacím domčekom Littlest Pet Shop vo veselých farbách bude nadšené akékoľvek zvieratko z tejto roztomilej série figúrok od Hasbro!



Parametre a špecifikácia

Vhodné od
4 rokov Hotovo!
Výška hračky
29 cm Hotovo!
Poznáte z
Littlest Pet Shop Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
4 rokov Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
29 cm Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Littlest Pet Shop Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Littest Pet Shop Mačací domček so zvieratkom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Littlest Pet Shop Kočičí domeček se zvířátkem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Littest Pet Shop Katzenhaus mit einem Haustier. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Littest Pet Shop Katzenhaus mit einem Haustier. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Littlest Pet Shop makcsaház macskával játékszett.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií