Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Littlest Pet Shop Duo Šteniatka

Zobraziť katalóg
Littlest Pet Shop Duo Šteniatka
Plyšová hračka - výška balenia 27 cm, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAif0304d Produktové číslo:  ASRT5010993331246
Littlest Pet Shop Duo Šteniatka Predaj skončil

Littlest Pet Shop Duo Šteniatka

Pôvabná dvojica psíka a malého šteniatka zo série Littlest Pet Shop. Roztomilý plyšový psík má šteniatko pri svojich nohách. Plyšové šteniatko možno odopnúť a deti sa môžu hrať s oboma plyšovými hračkami, prípadne len s jednou, podľa svojho výberu.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samorezjmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kľúčové vlastnosti

  • Dve roztomilé plyšové hračky v jednom balení
  • Šteniatko je odnímateľné
  • Pôvabné zvieratká si deti obľúbia
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Veľkosť balenia:
27 cm

 
 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Littlest Pet Shop Duo Šteniatka
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Littlest Pet Shop Duo Štěňátka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plüschspielzeug Littlest Pet Shop Welpen Duo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plüschspielzeug Littlest Pet Shop Welpen Duo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Littlest Pet Shop Duo Kiskutyák.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií