Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Hračky na ven 2024

Littlest Pet Shop Plážový bar s 2 zvieratkami

Zobraziť katalóg
Littlest Pet Shop Plážový bar s 2 zvieratkami
5 1 hodnotení
Herná sada – odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAif0308a Produktové číslo:  ASRT5010993339761 Stránky výrobcu
Littlest Pet Shop Plážový bar s 2 zvieratkami Predaj skončil

Littlest Pet Shop Plážový bar s 2 zvieratkami

Zábava s priateľmi na pláži je vo svete Littlest Pet Shop skvelým spôsobom, ako tráviť voľný čas. S touto krásnou súpravou Plážový bar si môžu deti spoločne so zvieratkami užívať deň plný vodných radovánok. Táto súprava obsahuje mačiatko a škrečieho kamaráta, obaja si zájdu do stánku na pláži pre osviežujúci kokteil a potom si oddýchnu na lehátku. Roztomilé okaté zvieratká zlákajú k hre nejedno dieťatko a prinesú do jeho izbičky veľa zábavy. Deti môžu so zvieratkami vymýšľať svoje vlastné situácie a príbehy a rozvíjať si tak fantáziu a rečové schopnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Plážový bar pre zvieratká Littlest Pet Shop
  • Súčasťou dve figúrky – mačiatko a škrečok
  • Roztomilé okaté zvieratká
  • Plážový stánok s koktejlami a ležadlo
  • Podnecujú k hre a rozvíjajú fantáziu
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
4 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
4 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Littlest Pet Shop Plážový bar s 2 zvířátky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Littlest Pet Shop Plážový bar s 2 zvířátky. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Littlest Pet Shop Plážový bar s 2 zvířátky. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Littlest Pet Shop - Beach bar.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií