AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Littlest Pet Shop

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky

Littlest Pet Shop sú malé roztomilé zvieratká vytvorené na motívy rovnomenného seriálu. Vaše ratolesti si s nimi užijú veľa zábavy. Možno ich zakúpiť ako v sade, tak aj samostatne. Prečítajte si, čím sú Littlest Pet Shop zvieratká tak výnimočné a čo všetko môžete objaviť v ponuke.

Pokračovať

Čo je Littlest Pet Shop? Malý obchod so zvieracími potrebami a zvieratkami

Littlest Pet Shop je animovaný seriál rozprávajúci príbeh dievčaťa Blythe, ktoré má obchod so zvieracími potrebami. Tu objaví svoju schopnosť komunikovať so zvieratami, a aby zachránila obchod pred bankrotom, začne pre zvieratká navrhovať módne doplnky. Na základe tohto motívu vznikli roztomilé Littlest Pet Shop hračky.

Jedinečné a roztomilé zvieratká – to sú Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop hračky predstavujú malinké, roztomilé a jedinečné zvieratká, ktoré milujú všetky deti bez rozdielu. Každé zvieratko je iné, ale všetky sú krásne farebné a majú krásne Littlest Pet Shop doplnky. Niektoré sú navyše veľmi talentované – dokážu napríklad spievať alebo napríklad cvičiť či tancovať.

Prekvapenie Littlest Pet Shop – zvieratko ukryté v konzerve s oblečením podľa obľúbených dobrôt

Majú vaše deti radi prekvapenia? Kúpte im Littlest Pet Shop zvieratká ukryté v konzerve. Tá obsahuje klasickú veľkosť maznáčika a tematické doplnky, avšak dieťa nikdy nevie, čo konkrétne v konzerve nájde. Littlest Pet Shop zvieratká v konzerve sú oblečené podľa obľúbených dobrôt – bude to pizza alebo sushi kostým?

Zaujíma vaše ratolesti všetko, čo sa týka vesmíru? V tom prípade si obľúbia Littlest Pet Shop kozmické zvieratká, ktoré vyzerajú ako malí kozmonauti a sú posiati bielymi hviezdičkami.

Littlest Pet Shop zvieratká si zamilujú dievčatá aj chlapci

Hoci sa môže zdať, že Littlest Pet Shop zvieratká sú určené len pre dievčatá, obľúbi si ich ale každý bez rozdielu. V ponuke totiž nájdete rôzne roztomilé zvieratká v mnohých vyhotoveniach a s rôznymi doplnkami.

Na začiatok sa vám bude hodiť Littlest Pet Shop sada

Objavili práve vaše deti kúzlo malých roztomilých Petshopákov? V tom prípade sa im bude hodiť Littlest Pet Shop sada, kde nájdu všetko potrebné pre začínajúce dobrodružstvo. V ponuke máme rôzne sady, ktoré obsahujú nielen zvieratká, ale tiež rôzne fantastické doplnky či dokonca vozidlá alebo Little Pet Shop domčeky.

Littlest Pet Shop domček – veľký luxus v úžasnom komplexe

Radi by ste figurkám dopriali ten pravý luxus na úžasnom mieste? To všetko zabezpečí Littlest Pet Shop domček. Veľký komplex môže obývať až niekoľko desiatok kamarátov. Deti si s ním užijú veľa zábavy a najlepšie na tom je, že ho môžu ľahko uzavrieť a všetkých miláčikov tak vziať kamkoľvek so sebou. V ponuka navyše nájdete aj Littlest Pet Shop veľký domček.

Littlest Pet Shop – mačička
Mačička Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop – veľké balenie
Veľké balenie Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop súprava – loď
Littlest Pet Shop sada

Littlest Pet Shop zvieratká v konzerve
Littlest Pet Shop zvieratká

i

Je najobľúbenejším zvieratkom vašej ratolesti hračka Littlest Pet Shop mačička? Opatrite jej priamo mačací domček, ktorý obsahuje všetko potrebné.

Kúpte Littlest Pet Shop lietadlo či loď, aby deti mohli s figúrkami precestovať svet

Malí Petshopáci radi cestujú a vaše deti ich môžu vziať pokojne okolo celého sveta. Ak im zaobstaráte Littlest Pet Shop lietadlo či loď, nebude v tom žiadny problém.

  • Littlest Pet Shop lietadlo odvezie detských miláčikov až na kraj sveta a umožní im prežívať dobrodružstvá. Má rad doplnkov, ako je hojdačka, šmykľavka či otvárací kokpit, navyše sa môže ozdobiť samolepkami.
  • Littlest Pet Shop loď je pripravená na dobrodružnú plavbu. Celú posádku riadi kapitán a na palube je stále veľa práce. Malé zvieratká môžu relaxovať, ale aj tancovať či zábavať sa na šmykľavke.

V akých veľkostiach zoženiete Littlest Pet Shop zvieratká? Veľké, malé aj miniatúrne

Premýšľate, v akých veľkostiach zakúpite Littlest Pet Shop zvieratká? Veľké zoženiete v podobe 16 cm plyšových zvieratiek, klasické figúrky majú iba pár centimetrov a doplnky k nim sú potom doslova miniatúrne.

i

S veľkosťou figúrok súvisí aj odporúčaný vek dieťaťa. Niektoré postavičky sú vhodné pre deti od 4 rokov, iné až od 5 – 6 rokov. Berte do úvahy, že Littlest Pet Shop zvieratká s doplnkami sú naozaj veľmi drobné – malé deti by mohli niektoré časti prehltnúť.

Užite si dosýta Littlest Pet Shop hry – zakaždým môžete vytvoriť iný priebeh

Ako si môžu deti čo najviac užiť Littlest Pet Shop? Hry so zvieratkami môžu mať zakaždým iný priebeh – a to je na Petshopákoch najlepšie. Stačí, aby deti zapojili svoju fantáziu, potom môžu každý deň zažívať iné dobrodružstvá.

Chcete ušetriť, ale napriek tomu by ste vašim deťom radi zaobstarali zvieratká Littlest Pet Shop? Littlest Pet Shop bazár je skvelým miestom, kde nájdete rozbalený, zánovný aj použitý tovar lacno a so zárukou.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
Hasbro Littlest Pet Shop Zvieratká z ľadového kráľovstva dvojbalenie
Figúrka – herná súprava, zvieratká, na hranie, výška 5 cm, nepohyblivá, vhodná od 4 rokov
4,38 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAaaa0181

Littlest Pet Shop

V kategórii Littlest Pet Shop máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Littlest Pet Shop – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné littlest Pet Shop Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie littlest Pet Shop Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie littlest Pet Shop Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii littlest Pet Shop recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií