PET PET

Ludi Skladací bazén na pláž

Zobraziť katalóg
Ludi Skladací bazén na pláž
Nafukovací bazén pre deti od 10 mesiacov, súčasťou sú upevňovacie kolíky, taška na vodu, hrabličky a lopatka, 4 vkladacie a stohovacie tégliky, sieťka a 5 striekacích hračiek
Kód:  HRAkn0890 Produktové číslo:  3550839922020 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ludi Skladací bazén na pláž Predaj skončil

Ludi Skladací bazén na pláž

Má vaše dieťa rado vodu? Kúpte mu skladací bazén Ludi. Vďaka jednoduchému použitiu ho budete brať vždy so sebou. Je vhodný pre najmenšie deti pre hranie s vodou na pláži. Stačí odhrnúť piesok a vložiť bazén. Vodou ho naplníte pomocou priloženej tašky a dieťa si môže vedľa vás celý deň bezpečne hrať. Spolu s bazénom sú dodávané upevňovacie kolíky, taška na vodu, hrable, lopatka, tégliky, sieťka a hračky. Upratovanie bazénika je úplne jednoduché, stačí vyliať vodu a zložiť do puzdra na zips, v ktorom je bazén dodávaný. Deti si v ňom užijú veľa zábavy. 

Kľúčové vlastnosti

  • skladací bazén vhodný na pláž
  • bazén, upevňovacie kolíky, taška na vodu, hrable, lopatka, 4 vkladacie a stohovacie tégliky, sieťka a 5 striekacích hračiek v tvare rybičiek a morských tvorov
  • vhodné pre deti od 10 mesiacov

Rozmery vnútornej časti bazénu: 50 × 50 × 16 cm

Rozmery vonkajšej časti bazénu: 72 × 72 × 16 cm

Rozmery prenosnej tašky: 30 × 35 cm

 

Parametre a špecifikácia

Druh
Nafukovací Hotovo!

Bazéniky

Druh
Nafukovací Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ludi Skladací bazén na pláž Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ludi Skládací bazén na pláž. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ludi faltbarer Strand-Babypool. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ludi faltbarer Strand-Babypool. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ludi összehajtogatható strandmedence.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií