Ludi Stan a hracia ohrádka pre bábätko anti-UV

Zobraziť katalóg
Ludi Stan a hracia ohrádka pre bábätko anti-UV
Detský stan - prenosný so stanovou strieškou s UV faktorom 50+, s "bazénikom" na vodu/piesok, vhodné od narodenia
Kód:  HRAkn0905 Produktové číslo:  3550839922051 Stránky výrobcu
Ludi Stan a hracia ohrádka pre bábätko anti-UV Predaj skončil

Ludi Stan a hracia ohrádka pre bábätko anti-UV

Detská prenosná ohrádka Ludi spoľahlivo udrží vášho malého nezbedníka v bezpečnom priestore. To oceníte nielen doma, ale aj na terase, na záhrade alebo pri vode. Pri vonkajšom použití k nej ľahko pripevníte stanovú striešku, ktorá vaše dieťa spoľahlivo ochráni pred príliš ostrým slnkom. Ani silnejší vietor vás nezaskočí, ohrádku je možné pevne pripevniť stanovými kolíkmi. Ak si váš drobec už nebude chcieť hrať so svojimi obľúbenými hračkami, môžete využiť malý "bazénik", ktorý naplníte vodou alebo pieskom. Ohrádka so strieškou je ľahká, a teda ľahko prenosná. Ak máte malé deti, potom sa vám táto investícia 100 % oplatí!    

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosná a ľahká
  • Určená na hranie v interiéri aj v exteriéri
  • Možnosť pripevnenia tieniacej stanovej striešky
  • Ochranný UV faktor 50+
  • 6 upevňovacích kolíkov pre ukotvenie ohrádky
  • Dno obsahuje malý bazénik
  • Jednoduchá montáž i demontáž
  • Vhodné pre deti od narodenia

V jednoduchosti je sila

V žiadnom prípade sa nemusíte báť, že pri montáži ohrádky pôjde o druhú maturitu. Ohrádku jednoducho rozložíte, stred striešky spevníte a napnete pomocou tyče a s využitím pútok a viazacích šnúrok striešku pripevníte k ohrádke. Rovnako jednoducho môžete priviazať aj zadná časť stanu ku strieške. Ľahko a rýchlo tak postavíte skutočne bezpečný a krytý priestor na hranie. Konštrukcia je veľmi premyslená, takže všetko rovnako ľahko zložíte a uložíte do praktického obalu v podobe prenosnej tašky.

Rozmery:
100 × 113 × 83 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ludi Stan a hracia ohrádka pre bábätko anti-UV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ludi Stan a hrací ohrádka pro miminko anti-UV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ludi Stan a hrací ohrádka pro miminko anti-UV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ludi Stan a hrací ohrádka pro miminko anti-UV. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ludi Stan járóka és anti-UV babasátor.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií