Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ludi Stan pre bábätko anti-UV Slniečko

Zobraziť katalóg
Ludi Stan pre bábätko anti-UV Slniečko
5 1 hodnotení
Detský stan – prenosný univerzálny s UV faktorom 50+, dno s mäkkou výstužou, vhodné od narodenia
Kód:  HRAkn0909 Produktové číslo:  3550839923041 Stránky výrobcu
Ludi Stan pre bábätko anti-UV Slniečko Predaj skončil

Ludi Stan pre bábätko anti-UV Slniečko

Bojíte sa, že rodinná dovolenka pri mori by pre vaše najmladšie dieťa mohla byť príliš riskantná? Stačí si len zaobstarať správne vybavenie! Detský stan Ludi Slniečko vyrieši vaše starosti za vás. Je ideálny pre vonkajšie využitie všade tam, kde existuje zvýšené riziko spálenia pre citlivú detskú pokožku. Vášmu drobcovi vždy a všade poskytne bezpečný úkryt na hranie sa alebo pre pokojný spánok a spoľahlivo ho ochráni pred vetrom a ostrým slnečným žiarením, pri vode aj na záhrade. Pokiaľ s malým dieťaťom vyrážate na záhradu alebo napríklad až na morské pláže, ochranný detský stan by mal byť nevyhnutnou súčasťou vášho vybavenia. 

Kľúčové vlastnosti stanu

  • Prenosný a ľahký
  • Určený pre spánok a na hranie sa v exteriéri
  • Ochranný UV faktor 50+
  • Dno s mäkkou výstužou
  • 4 upevňovacie kolíky na ukotvenie
  • Jednoduchá montáž i demontáž
  • Vhodné pre deti od narodenia

Praktickosť predovšetkým

Stan je ľahký, skladný a ľahko prenosný. Má dokonale premyslenú konštrukciu, vďaka ktorej ho jednoducho rozložíte. Potom už stačí len pretiahnuť priloženú tyčku stanovou strieškou, aby bola stále pevne napnutá, a pomocou stanových kolíkov stan ukotviť k zemi. Takto jednoducho a rýchlo postavíte ochranný hrací kútik pre vášho drobca. Rovnako jednoducho stan zase zložíte, schováte do prenosnej tašky a odnesiete. 

Rozmery:
105 × 100 × 92 cm

Priemer prenosnej tašky:
62 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ludi Stan pre bábätko anti-UV Slniečko Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ludi Stan pro miminko anti-UV Sluníčko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ludi Stan für das Baby Anti-UV-Sonnenschein. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ludi Stan für das Baby Anti-UV-Sonnenschein. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ludi Stan a baba UV-sugárzás ellen.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií