Ludi Stan pre bábätko s aktivitami anti-UV Nomad Žirafa

Zobraziť katalóg
Ludi Stan pre bábätko s aktivitami anti-UV Nomad Žirafa
Detský stan - prenosný univerzálny, s dnom s mäkkým polstrovaním, obsahuje tri závesné hračky, sieťované steny zaisťujú vetranie, UV faktor 50+, vhodné od narodenia
Kód:  HRAkn0915 Produktové číslo:  3550839000018 Stránky výrobcu
Ludi Stan pre bábätko s aktivitami anti-UV Nomad Žirafa Predaj skončil

Ludi Stan pre bábätko s aktivitami anti-UV Nomad Žirafa

Detský stan Nomad Žirafa od spoločnosti LUDI vytvára dojem, že je tak ľahký a vzdušný, že by mohol vzlietnuť a vznášať sa v priestore ako nadýchaný obláčik. Napriek tomu Vášmu bábätku poskytne bezpečný tienistý úkryt a ochranu pred pálčivým slnkom, príliš silným vetrom a nepríjemným hmyzom. Vzhľadu dominuje kontrastné červené lemovanie, ktoré ukrýva veľmi dômyselnú a praktickú konštrukciu stanu. Celkovo však prevláda chladivý, pastelový odtieň modrej. Toto upokojujúce pozadie dáva vyniknúť zaveseným hračkám, ktoré tak zaručene upútajú pozornosť dieťaťa. 

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosný, vzdušný a ľahký
  • Vyrobený z priedušnej sieťoviny
  • Ochranný UV faktor 50+
  • Univerzálny - na spanie aj na hranie
  • Obsahuje 3 závesné hračky
  • Mäkké, polstrované dno
  • 2 vnútorné vrecká
  • Jednoduchá montáž i demontáž
  • Vhodné pre deti od narodenia

Premyslený do detailu

Predná časť stanu sa skladá z priehľadnej sieťoviny, takže vizuálnu kontrolu nad dieťaťom rodič nikdy nestratí. Zadná stena je vyrobená z kombinovaného materiálu, modrej aj priesvitnej sieťoviny. To umožňuje otvoriť stan i zozadu a zaistiť tak maximálnu vzdušnosť vnútorného priestoru, bez toho, aby bola znížená ochrana dieťaťa pred slnečným žiarením. Dno stanu je vybavené mäkkým čalúnením. Vnútorné vrecká umiestnené na bočných stranách umožňujú uložiť pomôcky či hračky určené pre dieťa v jeho bezprostrednej blízkosti, ale mimo jeho priamy dosah. Vďaka premyslenej konštrukcii stan ľahko zložíte a uložíte do obalu v podobe a veľkosti nákupnej tašky. Ak k tomu pripočítate celkovú ľahkosť výrobku, potom Vám vyjde, ako ľahko prenesiete dieťa i stan, kam budete potrebovať. S týmto stanom Vás pustia aj do lietadla!   

Materiál:
polyester, bavlna

Rozmer stanu:
112 × 77 × 49 cm

Priemer prenosnej tašky:
45 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ludi Stan pre bábätko s aktivitami anti-UV Nomad Žirafa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ludi Stan pro miminko s aktivitami anti-UV Nomad Žirafa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ludi Stan pro miminko s aktivitami anti-UV Nomad Žirafa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ludi Stan pro miminko s aktivitami anti-UV Nomad Žirafa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ludi Nomad zsiráfos baba sátor UV-védelemmel.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií