Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Luxus na tanieri / Varíme s Mierou

Zobraziť katalóg
Luxus na tanieri / Varíme s Mierou Kniha
4,4 5 hodnotení
Kód:  stream50 Produktové číslo:  978-80-906186-5-7
Luxus na tanieri / Varíme s Mierou Predaj skončil

Luxus na tanieri / Varíme s Mierou

Knižná podoba receptov Roberta Mikluša a Miery Hejduka, ktoré prezentujú v rovnomenných programoch na internetovej televízii Stream.cz.

Luxus na tanieri - Robert Mikluš dokazuje, že česká kuchyňa sa dá variť dokonale. Používa prvotriedne suroviny a predvádza precíznu prípravu pokrmov. Určené pre labužníkov, ktorým nie je ľahostajná kvalita ingrediencií a túžia po výnimočnom gurmetskom zážitku.

Varíme s Mierou - Miera Hejduk pripravuje rýchle a jednoduché jedlá, ako sám hovorí, "za nula nula prdlačky". Nielenže si uvaríte z najbežnejších surovín a poriadne sa nadlábnete, naviac ešte ušetríte!

ISBN: 978-80-906186-5-7

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kolik receptů kuchařka obsahuje, podle obrázků vidím jen ty odvysílané. A to mi přijde na 350kč moc, takový smysl pro humor nemám

Diskusia a poradňa k Luxus na tanieri / Varíme s Mierou
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Luxus na talíři / Vaříme s Mírou.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií