Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Mac Toys Strieľanie na plechovky

Zobraziť katalóg
Mac Toys Strieľanie na plechovky
Herná sada – westernová pištoľka vybavená ultra červeným svetlom, dosah 6m, zvukový efekt pri zostrelení plechovky alebo fľaše
Kód:  HRAms058 Produktové číslo:  8590439105220 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mac Toys Strieľanie na plechovky Predaj skončil

Mac Toys Strieľanie na plechovky

Chcete aby vaše deti trávili čas lepšie ako len pri hrách na počítači alebo na telefóne? Hra Chodiaci zombie ich donúti viac sa pohybovať a zároveň ich zavedie do prostredia herných aplikácií. Ide totiž o bezpečnú hru na doma, ktorá využíva neškodné ultra červené svetlo. Nechajte deti vyskúšať si svoje zručnosti v streľbe, strieľať môžu až zo 6 metrov. Deti môžu zostreliť plechovky a fľaše pomocou westernovej pištole. Keď sa trafia, zaznie zreteľný zvuk odrazu a letu plechovky alebo fľaše vzduchom. Hra je vhodná pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Spoločenská hra
  • Využíva neškodné ultra červené svetlo
  • Deti si vyskúšajú svoje zručnosti v streľbe až na 6 metrov
  • Vhodné pre deti od 3 rokov
Poznámka:
» Všetky detské pištole

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mac Toys Strieľanie na plechovky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mac Toys Střílení na plechovky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mac Toys Střílení na plechovky. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mac Toys Střílení na plechovky. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mac Toys Lövöldözés fémdobozokra.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií