Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

4D Žaba

Zobraziť katalóg
4D Žaba
2,0 1 hodnotení
Anatomický model – odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  ZG362c Produktové číslo:  4893409261044

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

4D Žaba

Mac Toys Žaba je edukatívny anatomický model žaby, ktorý je určený pre všetkých malých bádateľov od 8 rokov. Tento anatomický model obsahuje diely vysokej kvality, ktoré sú už vopred nafarbené takou farbou, akú majú v skutočnosti jednotlivé časti orgánov v tele. Jednotlivé diely do seba perfektne zapadajú a možno ich pomocou priloženého podrobného návodu veľmi jednoducho zostaviť. Tento model je skvelou zábavou pre všetkých malých vedcov, ktorí môžu veselou formou rozšíriť svoje vedomosti o tele žaby.

Špecifikácia:

Výrobok je vhodný pre deti od 8 rokov.
Model: žaba

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 4D Žaba Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 4D Žába. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 4D Frosch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 4D Frosch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 4D Béka.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií