Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

MaDe Viktor modrý

Zobraziť katalóg
MaDe Viktor modrý
Robot – na diaľkové ovládanie, odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRAif0005b Produktové číslo:  ASRT8590756918725 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MaDe Viktor modrý

Interaktívny robot Zigybot Viktor s 21 funkciami

Robot Viktor je ďalší zábavný kamarát z kolekcie Zigybot, ktorý poteší všetkých chlapcov a dievčatá. Dokáže sa nielen pohybovať do všetkých smerov, ale aj hovoriť a pomocou svetelných efektov dávať najavo svoj názor. Viktor počúva prostredníctvom špeciálnych senzorov umiestnených na jeho hrudi, ktoré reagujú na pohyb ruky a podľa určitých gest tak prispôsobí svoju chôdzu.


Kľúčové vlastnosti robota Zigybot Viktor modrý

  • Funkcia automatického vypnutia
  • Voľba hlasitosti
  • Bojová sekvencia
  • Mód rýchlosti chôdze, jazdy
  • Programovanie sekvencií rôznych pohybov
  • Tancuje
  • Robotická reč
  • Spúšťa melódie
  • Ovládač: 2× 1,5V AAA
  • Napájaný cez USB kábel

Diaľkový ovládač

Súčasťou balenia je aj IR diaľkové ovládanie pre zadávanie povelov na diaľku. K prevádzke ovládača budú potrebné dve AAA batérie (nie sú súčasťou balenia). Batéria robota sa jednoducho dobíja cez USB kábel. Robot sa dodáva v modrom a červenom farebnom prevedení.


Funkcia programovanie

Stlačením tlačidla programovanie Viktor dokáže zaznamenať až 50 príkazov v slede za sebou. Po opätovnom stlačení tlačidla robot sekvenciu vykoná a po jej dokončení sa pamäť vymaže. Ďalšími tlačidlami môžete napr. voliť medzi módom chôdze či jazdy a zvoliť rýchlosť. Ak robot nedostane povel do 150 sekúnd, prejde automaticky do režimu spánku.

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,pokud objednam 2 roboty,nebudou se pak navzajem rusit?Mame totiz 2 auticka na dalkove ovladani a synove nemohou jezdit spolu,nebot jeden ovlada druhe auticko a to prvni nejede..tak mne to zajima u robota.Dekuji

Dobry den, pisete ze robot je napajen pres USB. To znamena ze musi byt pripojen stale pres kabel nebo se tim mysli ze je pres USB nabijen a ma vnitrni baterii? A pokud nabijen ma baleni v sobe USB nabijecku?

Diskusia a poradňa k MaDe Viktor modrý
Príslušenstvo pre MaDe Viktor modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MaDe Viktor modrý.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií