Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Magformers Pastelle 30

Zobraziť katalóg
Magformers Pastelle 30
4,5 2 hodnotení
Stavebnica pre dievčatá aj chlapcov, materiál: plast, 30ks dielikov v balení, vhodná od 3 rokov
Kód:  HRAif11114 Produktové číslo:  730658630976 Stránky výrobcu

Magformers Pastelle 30

Základná sada MAGFORMERS Pastelle 30 je originálna stavebnica, ktorá bude zábavne rozvíjať schopnosti vášho dieťaťa. Už od útleho veku môže vaša malá slečna rozvíjať svoju fantáziu, priestorovú imagináciu, jemnú motoriku a v neposlednom rade i kreativitu. Stavebnica obsahuje celkom 30 dielikov, s ktorými sa žiadne dieťa rozhodne nezačne nudiť. Súprava MAGFORMERS Pastelle 30 je navrhnutá pre najmenšie slečny, ktoré sa vďaka nej naučia chápať 3D priestor jednoduchých objektov. Jednotlivé diely sú vyrobené z pestrofarebného plastu, ktorý vďaka svojim vlastnostiam vydrží aj drsnejšie detské zaobchádzanie.

Hlavné prednosti stavebnice MAGFORMERS Pastelle 30

  • Ideálna stavebnica pre všetky malé kreatívne slečny
  • Vnútri nájdete celkom 30 dielikov
  • Pomáha rozvíjať priestorovú imagináciu, haptické schopnosti a kreativitu
  • Obsahuje pastelové pestrofarebné dieliky najrôznejších tvarov
  • Vnútri každého dielika sa nachádza malý a silný neodymový magnet
  • Rozmery balenia so stavebnicou sú 29 × 24 × 5,3 cm
  • Hmotnosť balenia so stavebnicou je približne 580 gramov
  • Vyrobená zo zdravotne neškodného pevného plastu
  • Stavebnica je vhodná pre malé slečny už od 3 rokov

Chlapcom vstup zakázaný

Nová verzia klasickej stavebnice MAGFORMERS 30 s dievčenským pastelovým vyhotovením. Okrem mäkkých pastelových farieb vaša malá slečna určite ocení polopriehľadný lesklý materiál, z ktorého sa veľmi dobre budú vyrábať najrôznejšie šperky, klenoty, či vianočné ozdoby, ktoré si potom môžete zavesiť do okna. Jednotlivé dieliky majú vnútri neodymové magnetické valčeky, ktoré sa môžu voľne otáčať. Nikdy sa tak nestane, že budete musieť zmeniť svoje plány kvôli prirodzenej magnetickej polarite.


Jednoduché tvary = unikátna zábava

MAGFORMERS je názov originálnej magnetickej stavebnice, ktorá vašim deťom umožní vymýšľať najrôznejšie architektonické fantázie, ktoré dokážu oživiť pomocou množstva druhov kociek. Stavebnica funguje na princípe jednoduchých tvarov, ktoré umožňujú úplne zapojiť detskú kreativitu. V každom balení nájdete dvojrozmerné mnohouholníky ako napríklad štvorce, trojuholníky, obdĺžniky, kosoštvorce, päťuholníky, šesťuholníky, aj rôzne lichobežníky. Všetky dieliky sú vyrobené zo zdravotne neškodného plastu a vybavené drobnými neodymovými magnetmi, ktoré sú skryté vnútri samotného tvaru. Potom už stačí k sebe dieliky iba priložiť a vychutnávať si hodiny nekonečnej zábavy. Samotná značka MAGFORMERS bola už niekoľkokrát ocenená v rôznych súťažiach a vo svojej kategórii hračiek rozhodne prekonáva konkurenciu.

Obsah balenia:
18× štvorec
12× trojuholník




Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Počet dielikov
30 ks Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Počet dielikov

Počet dielikov
30 ks Hotovo!

Stavebnice a puzzle

Materiál
Plast Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky stavebnice pre deti od 3 rokov
» Všetky magnetické stavebnice Magformers
» Všetky plastové stavebnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Magformers Pastelle 30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Magformers Pastelle 30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Magformers Pastelle 30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Magformers Pastelle 30. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Magformers Pastelle 30.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií