AlzaPlus+ kancelář Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Magnetická tabuľka

Zobraziť katalóg
Magnetická tabuľka
Magnetická tabuľa na kreslenie pre chlapcov aj dievčatá, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif5458 Produktové číslo:  8592190124700 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Magnetická tabuľka

Máte doma malého výtvarníka? Kúpte mu Magnetickú tabuľku. Táto kreatívna hračka zabaví každého nezbedníka. Navyše na kreslenie nepotrebuje žiadne papiere. A že ich deti počmárajú pri svojich prvých pokusoch. Stačí na tabuľku niečo napísať alebo namaľovať, potom to zmazať a začať znova. Navyše ceruzka je pripevnená šnúrkou k tabuľke, tak sa hneď tak nestratí. Tabuľku si obľúbia nielen deti, ale aj rodičia pre jej praktickosť.

Kľúčové vlastnosti Magnetickej tabuľky

  • Funguje na princípe magnetu
  • Magnetická tabuľka s tvarmi ovocia
  • 3 pečiatky a pero súčasťou balenia
  • Jazdec pre zmazanie tabuľky

Čo obsahuje Magnetická tabuľka

Súčasťou Magnetickej tabuľky je pero, ktoré funguje na princípe magnetu. Na tabuľku môžete kresliť pomocou pera rôzne obrázky, prípadne písať písmenká alebo počítať jednoduché príklady. Keď budete chcieť, celý výtvor môžete zmazať posuvným jazdcom, ktorý je umiestnený na spodnej časti tabuľky. A hra môže začať nanovo. Ku kresleniu môžete tiež použiť priložené magnetické tvary rôzneho ovocia. Magnetická tabuľka zabaví deti na dlhé hodiny.

Rozmery:
42 × 33 cm

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Magnetická tabuľka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Magnetická tabulka žlutá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreativer Spielzeug-Magnettisch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreativer Spielzeug-Magnettisch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mágneses tábla.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií