Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ kancelář Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Marielle Bazard Rytířský meč k vymaľovaniu

Zobraziť katalóg
Marielle Bazard Rytířský meč k vymaľovaniu
Kreatívna sada - vďaka vyprateľným fixkám možno hračku vymaľovávať opakovane
Kód:  HRAjd1261 Produktové číslo:  3700532141345
Marielle Bazard Rytířský meč k vymaľovaniu Predaj skončil

Marielle Bazard Rytířský meč k vymaľovaniu

Kto z nás nebol aspoň raz uchvátený statočnými rytiermi, ktorí sa stretávali v šermiarskych súbojoch? Vďaka rytierskemu meču z dielne francúzskej návrhárky Marielle Bazard sa môžete stať jedným z nich. S pomocou vyprateľných fixiek si každý malý bojovník môže svoj rytiersky meč Marielle Bazard sám vyfarbiť - nie raz, ale hneď niekoľkokrát. Rytiersky meč Marielle Bazard zaručuje veľa hodín zábavy s tvorením i rytierskymi súbojmi. 

Hlavné výhody rytierskeho meča k vymaľovaniu Marielle Bazard

  • Tvorivá sada Marielle Bazard podporuje tvorivosť a fantáziu
  • Rytiersky meč k vymaľovaniu je zhotovený zo 100% bavlny
  • Zaručuje bezpečné šermiarske súboje aj pre najmenších
  • Sada štyroch vyprateľných fixiek je súčasťou balenia
  • Vďaka možnosti vlastného dotvorenia sa každý rytiersky meč stáva originálom
  • Rytiersky meč Marielle Bazard je vhodný aj pre alergikov
  • Rozmery meča: 32 × 18 cm

Čo docenia malí rytieri na rytierskom meči k vymaľovaniu?

Tvorivá sada Marielle Bazard nielen podporuje detskú fantáziu, ale aj kreativitu a zmysel pre farebné cítenie. Rytiersky meč k vymaľovaniu si dotvára každé dieťa samo, dáva mu teda priestor vyjadriť svoju osobnosť, svoje vlastné vnímanie sveta. Navyše, ak súčasný dizajn omrzí, stačí rytiersky meč Marielle Bazard jednoducho vyprať a zábava s vyfarbovaním môže znovu začať. Na rozdiel od iných mečov, ktoré sú vyrábané z plastu či iného tvrdého materiálu, tu nehrozí nebezpečenstvo zranenia - meč Marielle Bazard zo stopercentnej bavlny je mäkký a tak s ním bez obáv môžu bojovať aj tí najmenší rytieri.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Marielle Bazard Rytířský meč k vymaľovaniu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marielle Bazard Rytířský meč k vymalování. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Marielle Bazard Ritterschwert zum Bemalen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marielle Bazard Ritterschwert zum Bemalen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marielle Bazard kifesthető lovagi kard.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií