PET AD homeoffice

Mašinka Tomáš Opičí palác

Zobraziť katalóg
Mašinka Tomáš Opičí palác
Herná sada určené pre chlapcov a dievčatá, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif11522 Produktové číslo:  887961702965

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mašinka Tomáš Opičí palác Predaj skončil

Mašinka Tomáš Opičí palác

Pre malé fanúšikov príbehov o mašinkách je tu hernej set zo série Mašinka Tomáš. Táto sada je inšpirovaná epizódou, kde Tomáš navštívi opičie palác v Indii. Tam sa niekoľko opíc oddelí od svojej rodiny a prežíva s Tomášom ďalšie dobrodružstvo. Set Opičí palác obsahuje celkom 16 dielikov vrátane motorizované mašinky Tomáša s vagónikmi, dvoch opíc a ďalšieho príslušenstva, z ktorého je možné zložiť uzavretý okruh. Zbierajte i ostatné mašinky a sety sa séria Track Master (predávaný samostatne) a vytvorte si dlhé vláčiky na nekonečných tratiach. Hračka je vhodná pre deti od troch rokov.

Kľúčové vlastnosti herného setu Mašinka Tomáš Opičí palác

  • S uzatvorenou tratí a mašinkou Tomášom
  • Herný set Mašinka Tomáš Opičí palác obsahuje 16 dielikov
  • Vrátane vagóniky, dvoch opíc, otočné vetvy stromu, paláce a ďalšieho príslušenstva
  • Mašinka Tomáš v novom vzhľade s opicami
  • Súčasť série Track Master
  • Určené pre deti od 3 rokov

obratné opičky

Mašinka Tomáš prejde skrz zlatý portál a okolo Opičieho paláca a platformy s konárov. Tá visí priamo nad koľajnicou a keď Tomáš prechádza pod ňou, neposedná opička mu z vagónikmivyskočí na vetvu a rozkýva sa k svojim kamarátom. Opičky môžu tiež vykukovať z paláca alebo visieť alebo stáť na portáli. Mašinka Tomáš má v tomto sete špeciálnej vzhľad, je vyzdobený obrázky opíc.

materiál:
plast

Počet dielikov:
16 (1 × mašinka, 1 × nákladné vagón, 2 × opice, 1 × palác, 1 × portál, 1 × platforma s vetiev, 1 × tráva, 1 × výhybka, 7 × koľajnice)

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre deti od 3 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mašinka Tomáš Opičí palác Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mašinka Tomáš Opičí palác. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thomas die Lokomotive Affenpalast. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thomas die Lokomotive Affenpalast. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thomas a gőzmozdony: A majmok kastélya játékszett.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií