Alza pre firmy

Mašinka Tomáš - Set lov pokladu

Zobraziť katalóg
Mašinka Tomáš - Set lov pokladu
Herná sada odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa6608 Produktové číslo:  0887961036855

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mašinka Tomáš - Set lov pokladu Predaj skončil

Mašinka Tomáš - Set lov pokladu

Herní set lov pokladu z oblíbené série Mašinka Tomáš je inspirován legendou o ztraceném pokladu. Poklad je složen v docích do kůlny, odkud sklouzne přímo na trup lodi. Loď naložená ztraceným pokladem se snaží uniknout po kolejnici, ale Mašinka Tomáš je jí v patách a sleduje ji po druhé koleji, aby ji v rozbouřených vodách dostihl. Po nárazu do vody se poklad z trupu lodi uvolní a spadne do vody. Při honbě za pokladem zažívá Mašinka Tomáš vzrušující dobrodružství plné napětí. Stejně tak si skvělou zábavu užijí i děti při této nádherné hře.

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mašinka Tomáš - Set lov pokladu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mašinka Tomáš – Set lov pokladu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thomas & Friends Trackmaster Treasure Chase Set Mattel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thomas & Friends Trackmaster Treasure Chase Set Mattel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thomas és Barátai - Kincsvadász Készlet.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií