AlzaBoxy Q1 PET

Mašinka Tomáš - Veľká motorová mašinka Tomáš

Zobraziť katalóg
Mašinka Tomáš - Veľká motorová mašinka Tomáš
4,0 1 hodnotení
Herná sada - na batérie 2 x AAA, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa6591a Produktové číslo:  ASRT746775384197 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mašinka Tomáš - Veľká motorová mašinka Tomáš Predaj skončil

Mašinka Tomáš - Veľká motorová mašinka Tomáš

Množstvo zábavy prináša mašinka Tomáš a jeho priatelia, ktorí sa tešia na spoločné dobrodružstvo! Pre všetky deti, ktoré milujú vláčiky a chystajú sa na veľkú vlakovú výpravu okolo sveta. Nechajte svoje deti vybiť energiu pri veľkom vláčikovom závode. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.

Mašinka je poháňaná 2 batériami typu AAA.

Kľúčové vlastnosti

  • Veselá mašinka Tomáš poteší každé hravé dieťa
  • Pre veľa dobrodružstiev
  • Neobmedzené možnosti fantázie vášho dieťaťa
  • Vysoká rýchlosť a výkon
  • Kvalitný a značkový výrobok

Obsah balenia:
Mašinka a vagónik

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
20 cm Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Modrá Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka
20 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, mám koleje a mašinky matell thomas z roku 2005-2009. mašinka tomáš má sjeté gumy a po kolejích do kopce nevyjede. vzhledem k tomu, že nevím, kde by ji bylo možné opravit, koupila bych novou. Ale v obchodech jsem viděla serie track master a ta má větší zoubky na kolečkách (gumičky šedé barvy) a také koleje mají větší vroubky. vámi nabízená mašinka je také z kolekce track master? Dle obrázku vypadá, že má kolečka s jemnějšími zoubky (béžová gumička) a to by mohlo odpovídat mému modelu, ale nevím zda se nejedná pouze o chybný obrázek.

Dobry den, mame Vlackove sety Lego Duplo 10507 a 10508. Chteli bychom koupit tuto masinku Tomas, ale nemuzeme najit, zda roztec kol je stejna, jako roztec kolejnic duplo. Bute tato masinka Tomas schopna jezdit po kolejich duplo viz. cisla lega duplo vyse. Dekuji

Diskusia a poradňa k Mašinka Tomáš - Veľká motorová mašinka Tomáš
Príslušenstvo pre Mašinka Tomáš - Veľká motorová mašinka Tomáš Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Mašinka Tomáš - Velká motorová mašinka Tomáš. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Thomas & Friends - TrackMaster motorisierter Thomas. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Thomas & Friends - TrackMaster motorisierter Thomas. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thomas és barátai - Nagy motoros mozdony Thomas.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií