Lokomotíva Tomáš velké balenie lokomotív Dieselworks Fix-up

Zobraziť katalóg
Lokomotíva Tomáš velké balenie lokomotív Dieselworks Fix-up
Vláčik – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif0649c Produktové číslo:  ASRT0887961384901

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lokomotíva Tomáš velké balenie lokomotív Dieselworks Fix-up Predaj skončil

Lokomotíva Tomáš velké balenie lokomotív Dieselworks Fix-up

V tomto balení od spoločnosti Fisher Price sa predstavia 3 lokomotívy z ostrova Sodor, a síce Diesel, Dart a Den. Diesel si myslí, že parné lokomotívy sa tým dieselovým nemôžu rovnať. Je vždy pripravený napáchať nejaké ťažkosti v kôlni, ale nie je to zlá lokomotíva. Ide mu aj o to, aby bol ostatným užitočný. Dart je najlepší a najrýchlejší opravár motorov na celom ostrove. Je to tiež dlhodobý parťák Dena, a tak dokáže spoznať, čo si Den myslí. Den je vo vedení všetkých dieselových lokomotív, ale len vtedy, keď je lokomotíva Diesel 10 preč. Je to svedomitý pracant a medzi ostatnými dieselami je veľmi obľúbený. Veľa premýšľa predtým, než niečo povie, a tak hovorí veľmi pomaly, avšak jeho rady sú na nezaplatenie. Všetky lokomotívy majú plastové prípojky, vďaka ktorým je možné zostaviť veľmi dlhý vlak. Okrem samostatných lokomotív balenie obsahuje tiež nákladný vagón. Sada hračiek sa odporúča pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti lokomotív Dieselwork Fix-up

  • 3 lokomotívy z edície Lokomotíva Tomáš a nákladný vagón
  • Kvalitné spracovanie od firmy Fisher Price
  • Plastové prípojky na prepájanie vagónov a vláčikov
  • Pre deti od 3 rokov
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela, Čierna, Modrá, Oranžová, Sivá Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Biela, Čierna, Modrá, Oranžová, Sivá Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lokomotíva Tomáš velké balenie lokomotív Dieselworks Fix-up Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mašinka Tomáš velké balení mašinek Dieselworks Fix-up. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mašinka Tomáš velké balení mašinek Dieselworks Fix-up. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mašinka Tomáš velké balení mašinek Dieselworks Fix-up. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thomas Dieselworks Fix-up nagy csomagolásban.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií