Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Mattel Barbie Baletka

Zobraziť katalóg
Mattel Barbie Baletka
Bábika – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif0550 Produktové číslo:  0887961203387 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Barbie Baletka

Barbie baletka je neustále pripravená na svoje vystúpenie na javisku! Má perfektné držanie tela a skvelú rovnováhu. Bábika má na sebe oblečené biele šaty so vzorovaným korzetom a ružovo-zlatými lesklými detailmi, ružovú sukňu, biele pančuchy a šnúrovacie baletné črievičky. Celé oblečenie je doladené zlatou čelenkou. Táto bábika je ideálny darček pre malé aj veľké baletky. 

Kľúčové vlastnosti

  • Bábike sa dajú ohýbať ruky do známych baletných pozícií
  • Skutočné baletné oblečenie
  • Prepracované doplnky
  • Vhodná pre deti od 3 rokov

 

Skutočná baletka

Ruky Barbie baletky je možné pri rôznych tanečných kreáciách ohýbať a držať ich v známych baletných pozíciách. Balenie obsahuje bábiku v baletnom oblečení.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla jesem se zeptat, zda už neplánujete tuto panenku zařadit do svého prodeje? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Mattel Barbie Baletka
Príslušenstvo pre Mattel Barbie Baletka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Barbie Barbie Baletka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Ballerina. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Ballerina. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Barbie Balerina baba.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií