AD homeoffice PET

Mattel Barbie Magický delfín čln

Zobraziť katalóg
Mattel Barbie Magický delfín čln
Herná sada – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAjd0261 Produktové číslo:  0887961428827 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Barbie Magický delfín čln Predaj skončil

Mattel Barbie Magický delfín čln

Magický delfín je elegantný farebný čln, v ktorom sa bábika Barbie vydáva na dobrodružnú výpravu za poznávaním podvodného sveta. Má presklenú podlahu, ktorá odhaľuje pohľad na morské dno a delfína. Má aj priestrannú kajutu, kam sa zmestia ďalšie tri kamarátky. Pomocou retiazky je možné pripojiť modrý raft, na ktorý nastúpia traja psí priatelia. Bábika Barbie skutočne nezabudla na nič – vzala so sebou pre všetky prípady aj záchrannú vestu, šnorchel, 2 hrnčeky a opaľovací krém. Nechýba ani fotoaparát. To aby mohla všetky skvelé zážitky zaznamenať a zvečniť. Pridajte sa k Barbie a jej psíkom a preplávajte spoločne celý oceán! Vhodné pre malé moreplavkyne od 3 rokov. Bábika Barbie nie je súčasťou balenia, predáva sa samostatne.

Kľúčové vlastnosti herného člna Barbie Magický delfín

  • Vhodné pre deti od 3 rokov
  • Bábika Barbie má troch psích kamarátov
  • Veselé a jemné farby – biela, ružová a žltá
  • Čln má kajutu a presklené dno
  • Zmestia sa sem až 4 bábiky
  • Množstvo zábavných doplnkov
 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Barbie Magický delfín čln Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Barbie Magický delfín člun . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Magický delfín člun . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Magický delfín člun . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Barbie Mágikus Delfin csónak.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií