Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Mattel Barbie Vlny a lokne

Zobraziť katalóg
Mattel Barbie Vlny a lokne
Bábika –odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif0547 Produktové číslo:  0887961383737 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Barbie Vlny a lokne

Pravá Barbie od Mattela sa rozhodla pre nový účes. Pomôžeš jej s ním? Táto bábika je ideálnou hračkou pre všetky malé kaderníčky. Natáčajte, navĺnajte, alebo nafarbite vlasy svojej bábike Barbie a tvorte najrôznejšie účesy!

Kľúčové vlastnosti

  • Barbie od Mattela pre tvorbu účesov
  • Vlasy možno navlnit alebo zafarbiť
  • rozvíja fantáziu
  • Bábika má dokonale zladený oblečok
  • Pre všetky malé kaderníčky

Dokonalý účes

Pomocou realistických nástrojov možno ľahko premeniť vzhľad bábiky Barbie. Kefa a nástroje na vlnenie a točenie vlasov sa aktivujú pomocou tepla. Stačí jednoducho vziať malý pramienok jej vlasov a nastriekať ho horúcou vodou pomocou spreja. Potom sa nástroj na vlnenie a natáčanie vlasov na krátku chvíľu podrží. Vlasy budú mať dokonalé kučery a dokonca zmení farbu! Pre vytvorenie nového účesu stačí pramienok vlasov namočiť vodou. Konečný styling potom dotvárajú vlasové doplnky. Barbie bude dokonalá ako vždy!

Úplne bezpečný výrobok

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Obsah balenia:
Bábika, hrebeň, fľaštička na vodu - sprej, nástroj na točenie a vlnenie vlasov, gumička 3 ks

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Barbie Vlny a lokne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Vlny a lokny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puppe Mattel Barbie Lockenspaß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puppe Mattel Barbie Lockenspaß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Barbie Hullámok és loknik.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií