Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Mattel Barbie Vo svete hier Hracia kamarátka

Zobraziť katalóg
Mattel Barbie Vo svete hier Hracia kamarátka
5 1 hodnotení
Bábika – z filmu Vo svete hier, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif0501 Produktové číslo:  0887961365610 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Barbie Vo svete hier Hracia kamarátka Predaj skončil

Mattel Barbie Vo svete hier Hracia kamarátka

Zažite fantastický a zábavný svet s bábikou Barbie! Dokonalá postavička poteší všetky malé princezné, ktoré milujú pravé dobrodružstvo. Táto bábika je skvelou kamarátkou Barbie a jej pretekársky obliečok ukrýva tajomstvo v podobe hry! 

Kľúčové vlastnosti

  • Pravá Barbie od Mattela
  • Zábavná hračka pre všetky malé slečny
  • Bábika v sebe ukrýva hru
  • Jej sukna svieti
  • Testuje pamäť detí formou zábavnej hry
  • Dokonalý módny obliečok
  • Skvelé doplnky zladené s oblečením

Zábavná hra

Pestrý závodný outfit v sebe ukrýva zábavnú hru, ako si preveriť pamäť! Po stlačení tlačidla sa sukna bábiky rozsvieti rôznymi farbami. Úlohou je túto farebnú schému zopakovať pomocou zodpovedajúcich farebných tlačidiel na jej pásku. Hra je čím ďalej zložitejšia vďaka piatim rôznym úrovniam obtiažnosti. Zábava, ktorá rozvíja fantáziu a zároveň precvičí pamäť!

Celá v ružovom

Nielen Barbie vyzerá vždy úchvatne! Tiež jej kamarátka rada nosí ružovú. Aj ona zvolila krátku ružovú sukňu. Svoje oblečenie zladila aj s doplnkami - ružové chrániče, ružové korčule a dokonca aj vlasy. 

Úplne bezpečný výrobok

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Barbie Vo svete hier Hracia kamarátka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Barbie Ve světě her Hrací kamarádka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie - Lichtspiel Bella. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie - Lichtspiel Bella. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Barbie : Videójáték kaland - játékbeli barátnő.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií