AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Mattel Fisher-Price Charlieho Deň v lome

Zobraziť katalóg
Mattel Fisher-Price Charlieho Deň v lome
Vláčik – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif0651 Produktové číslo:  0887961427844

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Fisher-Price Charlieho Deň v lome Predaj skončil

Mattel Fisher-Price Charlieho Deň v lome

Herná súprava Charlieho deň v lome zo známeho seriálu príbehov Lokomotíva Tomáš a jeho priatelia ponúka nové dobrodružstvá, ktoré si môžu vaše deti sami vymyslieť, zinscenovať a zahrať. Tentoraz sa bude príbeh odvíjať v lome, kde vláčik Charlie nakladá nalámaný kameň, ktorý sa pohyblivou pílou oddelí a po šmykľavke skĺzne až do vagónu, ktorý je možné zavesiť za Charlieho. Vitajte na ostrove Sodor a nechajte svoje deti zaujať príbehom, ktorý budú vymýšľať a vytvárať sami.

Súprava obsahuje motorizovaný vláčik Charlieho s odnímateľnými vagónikmi. Zložiteľné koľaje, po ktorých vláčik sám jazdí. Ďalej tu nájdete pohyblivú pílu, časť skaly, šmýkačku nákladu, a ďalšie príslušenstvo.

Kľúčové vlastnosti

  • Obsahuje motorizovanú mašinku, koľaje a mnoho príslušenstva.
  • Rozvíja fantáziu, manipulačné schopnosti a hra bude zakaždým iná.
  • Vhodné pre deti od 3 rokov.
  • Požadované 2 AAA batérie.

Hernú súpravu Charlieho deň v lome je možné prepojiť aj s ďalšími hernými súpravami, čím sa možnosti využitia a hrania ešte znásobia a to vaše deti určite ocenia. Čím viac komponentov, tým prepracovanejšie hry, väčší priestor pre fantáziu a dlhšia doba, kedy sa budú vaše milé deti spokojne hrať.

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Fisher-Price Charlieho Deň v lome Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mašinka Tomáš Charlieho Den v lomu.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií