Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mattel Hot Wheels – Ultimátna mega garáž

Zobraziť katalóg
Mattel Hot Wheels – Ultimátna mega garáž
4,0 1 hodnotení
Hot Wheels – odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAa9442 Produktové číslo:  0887961162776 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Hot Wheels – Ultimátna mega garáž Predaj skončil

Mattel Hot Wheels – Ultimátna mega garáž

Všetkých 36 parkovacích miest úplne novej ultimátnej garáže od Hot Wheels čaká len a len na vás. Ide o najväčšiu garáž všetkých čias. Pripravte svoje vozidlá na divokú jazdu, ktorá končí aj začína práve tu. Zmestia sa sem totiž úplne všetky. Vytvorte si svoj vlastný svet plný nedočkavo vrčiacich motorov a prepojte garáž s ostatnými traťami Hot Wheels. Súčasťou balenia je okrem 5 autíčok aj reálne vyzerajúci vrtuľník, ktorý z vtáčej perspektívy bude kontrolovať, či je všetko v poriadku. Vhodné pre malých herných nadšencov od 5 rokov.

 
 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
5 rokov Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
5 rokov Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Plast Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude ještě v nabídce hotweels mega garaz děkuji

Dobrý den, prosím, nikde jsem nedohledal, v jakém měřítku jsou dodávaná autíčka? Chtěl bych koupit tuto garáž a zároveň přikoupit další autíčka, ale nevím, jaké rozměry autíček budou kompatibilní? Děkuji

Diskusia a poradňa k Mattel Hot Wheels – Ultimátna mega garáž
Príslušenstvo pre Mattel Hot Wheels – Ultimátna mega garáž Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Hot Wheels - Ultimátní mega garáž. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Hot Wheels - Megacity Parkgarage. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Hot Wheels - Megacity Parkgarage. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Hot Wheels - Végső mega garázs.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií