Mattel Monster High Stunning Trees

Zobraziť katalóg
Mattel Monster High Stunning Trees
5 1 hodnotení
Bábika – odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAjd0284 Produktové číslo:  0887961460261 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Monster High Stunning Trees Predaj skončil

Mattel Monster High Stunning Trees

Ako jej trefné meno napovedá, bábika Mattel Monster High Stunning Trees je strašidelne čarovná a stane sa skvelou hračkou pre každé dievčatko s fantáziou. Bábika má takmer 37 cm a je obklopená vetvami čarovného stromu, ktorý ju ovíja a obrastá jej ruky aj nohy. Pri otočení tlačidlom na jej chrbte sa konáre začínajú popínať. Vďaka tomu vyzerá ako pravá lesná víla. Bábiku možno nechať vystavenú v kmeni stromu, alebo ju vybrať a len tak sa s ňou hrať. Malé fanúšičky si môžu pripomenúť svoje obľúbené scény z filmov Monster High alebo vytvárať nové strašidelné príbehy.

Kľúčové vlastnosti bábiky Mattel Monster High Stunning Trees

  • Bábiku možno nechať vystavenú, alebo sa s ňou hrať
  • Je vhodná pre dievčatá už od 6 rokov veku
  • Stunning Trees je súčasťou série bábik Monster High známych z animovaných príbehov
  • Súčasťou balenia je bábika so šiestimi doplnkami vrátane pňa stromu

Jedinečná lesná víla

Súčasťou balenia sú aj ďalšie doplnky z hlbokého lesa – kvetina, hmyz a pavučina, ktoré môžeš zavesiť na jej široké konáre. Stunning Trees je oblečená do šiat s čiernym živôtikom a volánovou sukňou s obrázkami hmyzu a topánok s detailami lístkov. Bábika má pruhované vlasy, rozvetvené uši a jej pokožka vyzerá ako kôra stromu. Dievčatká môžu zozbierať všetky bábiky Monster High a vytvoriť svoj vlastný komplexný svet fantázie.

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky bábiky Monster High

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Monster High Stunning Trees Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Monster High Straškouzelná Treesa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Monster High Straškouzelná Treesa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Monster High Straškouzelná Treesa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Monster High - Rémségek a kertben: Treesa Thornwillow .
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií