AlzaBoxy Q1 Aplikace

Mega Bloks Call of Duty - Ponorka

Zobraziť katalóg
Mega Bloks Call of Duty - Ponorka
Stavebnica 171 vďaky, odporúčaný vek od 10 rokov
Kód:  HRAa6657 Produktové číslo:  0065541381490

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mega Bloks Call of Duty - Ponorka Predaj skončil

Mega Bloks Call of Duty - Ponorka

Nová zberateľská kolekcia Ponorka od Mega Bloks Call of Duty vám umožní zažiť veľa zábavy. Ponorku si najskôr sami zostavíte a môžete sa vydať na prísne tajnú misiu. K autentickým detailom ponorky patrí napríklad otočný lodná skrutka či niekoľko vysúvacích priehradiek. Keď bude všetko zostavené, nezabudnite poslať vojakov v potápačskej výstroji a maskách poklopom pod hladinu. Na svojej misii zažijete veľa dobrodružstiev! Odporúčaný vek od 10 rokov.

kľúčové vlastnosti

  • autentické detaily
  • možnosť vlastného montáže hračky
  • Kompatibilný so všetkými stavebnicami Call of Duty
  • vrátane 2 akčných figúrok s príslušenstvom
  • 171 dielov

profesionalita

Poslaním Mega Bloks je pestovať tvorivosť celej rodiny. Ponúka široký sortiment pre dievčatá aj chlapcov a všetky sady sú kompatibilné. Firma distribuuje výrobky vo viac ako 100 krajín a každým rokom vyhráva u kritikov pre prínos vo vývoji detí.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mega Bloks Call of Duty - Ponorka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mega Bloks Call of Duty - Ponorka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher Price Mega Bloks Call of Duty - U-Boot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher Price Mega Bloks Call of Duty - U-Boot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fisher Price Mega Bloks Call of Duty - Submarine.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií