Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Mega Bloks Vláčik s písmenkami

Zobraziť katalóg
Mega Bloks Vláčik s písmenkami
4,0 1 hodnotení
Stavebnica – odporúčaný vek od 1 do 5 rokov
Kód:  HRAif0660 Produktové číslo:  0887961397123

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mega Bloks Vláčik s písmenkami Predaj skončil

Mega Bloks Vláčik s písmenkami

Zábavné kocky pre deti od 1 roka do 5 rokov, s ktorými sa učenie stane zábavou. Súprava obsahuje 60 dielikov a pomáha deťom zábavným spôsobom spoznávať tvary, farby a písmenká. Dieliky sú dosť veľké, aby ich malí stavitelia mohli ľahko uchopiť a hrať sa s nimi. Stavebnica rozvíja deťom jemnú motoriku a predstavivosť a je vyrobená z kvalitného plastu. Farebná súprava zaistí vašej ratolesti zábavu na niekoľko hodín.

Hlavné výhody

  • Detská stavebnica vo veselých farbách
  • Pomáha deťom zábavným spôsobom poznávať tvary a farby
  • Rozvíja jemnú motoriku a detskú fantáziu
  • Vyrobená z kvalitného plastu
  • Súprava obsahuje 60 dielikov
  • Vhodná pre deti od 1 roka

 

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 
 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mega Bloks Vláčik s písmenkami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mega Bloks Vláček s písmenky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mega Bloks Baukasten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mega Bloks Baukasten. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mega Bloks - vonat betűkkel.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií