Mickey Mouse hasičská stanica

Zobraziť katalóg
Mickey Mouse hasičská stanica
5 1 hodnotení
Herná sada – 37×15×35cm, na batérie so svetlom a zvukom + 2ks figúrky
Kód:  HRA10145a Produktové číslo:  8421134181939
Mickey Mouse hasičská stanica Predaj skončil

Mickey Mouse hasičská stanica

Hasičská záchranná stanica Mickey Mouse je originálna hračka, ktorá poteší každé dieťatko. Veľká farebná budova v sebe skrýva celý rad zaujímavých miest. Nájdete tu výsuvnu hadicu, tlačidlo na ohlásenie výjazdu zvukom, hasičskú tyč po ktorej sa schádza dole alebo zariadenú kanceláriu aj s miestom na prespanie. Súčasťou sú dve polohovateľné postavičky – špeciálne upravenie Mickey a Minnie. Nechýba ani celá rada malých doplnkov – rebrík, značky, mačička, plamene atď. Hračka funguje na 2 × AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia a je určená pre deti od troch rokov. 

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Prečo vašim deťom dopriať túto hračku? 

  • Budova hasičskej stanice
  • Polohovateľné postavičky Mickey a Minnie
  • V stanici je plno miest na hranie
  • Veľa doplnkov
  • Interaktívne časti, ktoré vydávajú zvuky alebo svietia
 
 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mickey Mouse hasičská stanica Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mickey Mouse hasičská stanice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mickey Mouse Feuerwehrstation. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mickey Mouse Feuerwehrstation. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mickey Mouse tűzoltóság.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií