Mikroskop s doplnkami

Zobraziť katalóg
Mikroskop s doplnkami
Mikroskop pre deti – na batérie
Kód:  HRAif7786 Produktové číslo:  5905698161024
Mikroskop s doplnkami Predaj skončil

Mikroskop s doplnkami

Každý malý vedec bude z mikroskopu, s ktorým môže podrobnejšie preskúmať celý svet, absolútne nadšený. Mikroskop má zväčšenie 80×, 200× a 450× pre skúmanie aj tých najmenších čiastočiek. Súčasťou balenia je aj príslušenstvo, bez ktorého by sa žiadny vedec nezaobišiel ako napr. sklíčka, pipety, poháre na vzorky, štítky a ďalšie. Mikroskop má 360-stupňové otáčanie a pomocné svetlo. Fungovanie mikroskopu zaistia 3 batérie AAA, ktoré nie sú súčasťou balenia. 

Kľúčové vlastnosti mikroskopu s doplnkami

  • Zväčšenie mikroskopu 80× – 450×
  • Bohaté príslušenstvo
  • Mikroskop s doplnkami má 360-stupňové otáčanie
  • Pomocné svetlo
  • Vhodné pre deti od 8 rokov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mikroskop s doplnkami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mikroskop s doplňky . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mikroskop mit Zubehör. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mikroskop mit Zubehör. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mikroszkóp tartozékokkal.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií