Mini chemická súprava – horúci ľad

Zobraziť katalóg
Mini chemická súprava – horúci ľad
Experimentálna súprava pre chlapcov aj dievčatá, vhodné od 10 rokov
Kód:  HRApta0452 Produktové číslo:  4823076133726
Mini chemická súprava – horúci ľad Predaj skončil

Mini chemická súprava – horúci ľad

Máte doma malého chemika, ktorý je nadšený zo všetkých experimentov? Chcete ho potešiť a rozvíjať jeho prirodzenú zvedavosť a logické myslenie? Potom siahnite po experimentálnej súprave Horúci ľad, ktorá mu umožní vykonať zábavný experiment. Je vhodná pre všetky deti od 10 rokov. Vaša ratolesť sa naučí základy chemických procesov a zábavnou formou prenikne do tajov vedy. Súprava Horúci ľad je ideálnym darčekom na rozvíjanie detských zručností.

Kľúčové vlastnosti experimentálnej súpravy Horúci ľad

  • Vhodné pre deti od 10 rokov
  • Súčasťou sú všetky potrebné pomôcky
  • Experimenty zábavnou formou učia základy chémie

Experiment začína!

Súčasťou experimentálnej súpravy Horúci ľad sú všetky pomôcky, ktoré bude dieťa potrebovať. Nič mu tak nebráni pustiť sa do experimentu okamžite a užiť si veľa zábavy pri objavovaní nových zákonitostí chémie. V súprave nájdete chemikálie, petriho misku, pipetu, skúmavku, jednorazové rukavice, ochranné okuliare a ďalšie pomôcky. Tak pozor, experiment začína!

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
10 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
10 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky kreatívne a náučné hračky pre deti od 12 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mini chemická súprava – horúci ľad Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mini chemická sada - horký led. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mini-Chemie-Set - heißes Eis. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mini-Chemie-Set - heißes Eis. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mini kémiai készlet - forró jég.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií