Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Mini chemická súprava – magické kryštály

Zobraziť katalóg
Mini chemická súprava – magické kryštály
Experimentálna súprava – súprava chemických a fyzikálnych pokusov, ktoré si môžete vyskúšať doma, rozmery balenia 8×8×15cm, odporúčaný vek od 10 rokov
Kód:  HRAif4423 Produktové číslo:  4823076121259
Mini chemická súprava – magické kryštály Predaj skončil

Mini chemická súprava – magické kryštály

Uchvacujú vaše dieťa kúzla a tajomstvá prírody? Podporte v ňom túžbu po vede Mini chemickou súpravou. Na prevedenie pokusu si vystačíte s vybavením, ktoré nájdete aj doma. Experiment Magické kryštály vášmu malému vedcovi otvorí brány do kúzelného sveta chemických reakcií a kryštalizácie. Po zmiešaní chemikálií priamo pred jeho očami začnú vyrastať nádherné modré kryštály. Môže si tak vytvoriť celú skvostnú prehliadku azúrových kryštálov. 

Obsah súpravy Magické kryštály

  • Modrá skalica
  • Kaprónová niť
  • Obväz
  • Kadička
  • Drevené špajdle
  • Podrobný návod
  • Bezpečnostné pokyny

S chemickou súpravou za poznaním

Vyrobiť si vlastné kryštály zvládnu už deti od 8 rokov, samozrejme vždy pod dohľadom dospelého. Stačí na to trocha šikovnosti a trpezlivosti. Prvé kryštály sa začínajú formovať približne po 1 dni. Začínajúci výskumník tak môže stále kontrolovať, ako jeho pokus postupuje a zaznamenávať si rozdiely. Súčasťou návodu je aj podrobné vysvetlenie záhadného javu kryštalizácie, vďaka ktorému budete perfektne pripravení na zvedavé otázky mladého bádateľa. 

  • Z domácich zásob využijete navyše hrniec na varenie alebo plechovku, sporák, papierové obrúsky, noviny, pilník, lupu, vodoodolné lepidlo a sklenenú nádobu (nie sú súčasťou balenia).

Veľkosť balenia:
8 × 8 × 15 cm

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mini chemická súprava – magické kryštály Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mini chemická sada - magické krystaly. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mini chemická sada - magické krystaly. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mini chemická sada - magické krystaly. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kísérletező készlet - Magic Crystals.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií