Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Minnie - Bezpečnostné set

Zobraziť katalóg
Minnie - Bezpečnostné set
Príslušenstvo k detskému bicyklu pre bezpečnejšiu jazdu na bicykli, sada obsahuje bezpečnostné helmu, kolenné a lakťové chrániče
Kód:  HRAa4534 Produktové číslo:  3496278635063

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Minnie - Bezpečnostné set Predaj skončil

Minnie - Bezpečnostné set

Než sa vaše deti naučia jazdiť na bicykli, bude to chvíľu trvať. Musí si samy párkrát odrieť kolená, rozbiť bradu a spadnúť do žihľavy. Aby sa im ale nestalo niečo vážnejšieho, vybavte je tými správnymi doplnkami a bezpečnostnými prvkami. Kým každá dievčatko túži predovšetkým po krásne ozdobené helme s obrázkom Minnie, vy máte starosť v prvom rade o jej bezpečie. So setom prilby a chráničov na kolená a lakte bude vaša dcérka spokojná a vy budete mať pokoj, že si pri najbližšej kolízii neublíži. Spojte príjemné s užitočným.

Sada chráničov a prilby je vhodná na skateboard, bicykel alebo kolieskové korčule. Helma veľkosti S je pomocou kolieska v zadnej časti prilby nastaviteľná od 50 do 56 centimetra. Vnútorné časti chráničov sú vytvarované tak, aby nespôsobovali otlaky a príjemne sa nosili, vonkajšia časť je vyrobená z pevného materiálu, aby bola bezpečnosť vašich detí zaručená. Na lakte a kolená je ľahko a rýchlo upevníte prostredníctvom suchých zipsov.

Čím skôr si dieťa na chrániče zvykne, tým prirodzenejšie súčasťou jazdy sa pre neho stanú. Helma a chrániče samozrejme musí ladiť s okolo, ako vám každá dievčatko určite vysvetlí. Preto je tento bezpečnostný set s motívmi Minnie vyrobený dievčatkám na mieru a iste si ho obľúbia. Okrem toho určite využijete to, že Minnie sa usmieva za každých okolností, na povzbudenie ducha unavených cyklistov ...

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Minnie - Bezpečnostné set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Minnie - Bezpečnostní set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Minnie - Sicherheitsset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Minnie - Sicherheitsset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Minnie - Biztonsági készlet.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií