Stellar Blade Alzaboxy

Monopoly Junior Prasiatko Peppa CZ SK

Zobraziť katalóg
Monopoly Junior Prasiatko Peppa CZ SK
4,9 14 hodnotení
Dosková hra – detská a rozprávka hra, pre 2 až 4 hráčov, ľahká obťažnosť, dĺžka hry 45 min, v českom jazyku,, vhodné od 5 rokov
Kód:  HRAbz15853 Produktové číslo:  5010993887248

Monopoly Junior Prasiatko Peppa CZ SK

Obľúbenú spoločenskú hru Monopoly značky Hasbro si dnes už môžu zahrať aj tí najmenší, navyše aj so zábavným motívom obľúbeného animovaného prasiatka Peppu. Hra má veľmi podobné pravidlá ako klasická hra Monopoly, ale je prispôsobená deťom veľkosťou hracej dosky aj figúrkami, ktoré nesú roztomilý vzhľad rodinky prasiatka Peppu. Deti sa v hre snažia zhromaždiť čo najviac rozprávkového majetku a tak si precvičujú počítanie peňazí. Dosková hra Monopoly Junior Prasiatko Peppa v českom a slovenskom vydaní zabaví 2 – 4 hráčov vo veku už od 5 rokov a zaručí aj tým najmenším veľa chvíľ plných napätia a zábavy.


Kľúčové vlastnosti hry Monopoly Junior Prasiatko Peppa CZ SK

  • Zjednodušené vydanie hry Monopoly od Hasbro pre tých najmenších s motívom animovaného prasiatka Peppu
  • Hra má rýchlejší a jednoduchší priebeh ako klasické Monopoly
  • Deti si na hranie vyberú jednu zo štyroch roztomilých figúrok členov rodiny prasiatka Peppu
  • Deti nakupujú a obchodujú so zábavnými miestami, ktoré verne poznajú z animovanej rozprávky Peppa Pig
  • Všetky obsiahnuté bankovky Monopoly majú rovnakú hodnotu, kvôli ľahšiemu počítaniu
  • Spoločenská stolová hra Monopoly Junior Prasiatko Peppa CZ SK je určená pre 2 – 4 hráčov od 5 rokov
  • Vydanie hry je úplne v českom a slovenskom jazyku


Nechajte svoje deti vstúpiť do sveta Monopoly už v ranom veku s verziou spoločenskej hry Monopoly Junior Prasiatko Peppa

Každé dieťa je od prírody hravé a ak máte doma tie najmenšie, ktoré sa ešte nemôžu plnohodnotne zapojiť do bežného hrania doskových hier, táto zjednodušená verzia Monopoly Junior Prasiatko Peppa SK CZ je presne pre vás. Okrem deťom prispôsobeného hracieho plánu s motívom ich obľúbeného prasiatka Peppu a veľmi roztomilých figúrok prasiatok z jeho rodiny, budú vaše ratolesti obchodovať so zábavnými lokalitami, ktorá dobre poznajú z tejto animovanej rozprávky. Hlavné je, aby si deti vychutnali hru naplno a preto ani nebudú zaťažované ťažkými výpočtami – všetky bankovky majú rovnakú hodnotu. Spoločenská hra Monopoly Junior Prasiatko Peppa spoľahlivo zabaví všetky malé deti, vďaka svojmu rýchlejšiemu a jednoduchšiemu priebehu.



Základné pravidlá hry Monopoly

Spoločenská hra Monopoly má jednoduché a ľahko pochopiteľné pravidlá. Hráči umiestnia svoje herné figúrky na políčko ŠTART a pomocou hádzania kockou sa pohybujú dookola po hracom pláne. Na políčkach sú vyobrazené lokality, s ktorými môžu hráči obchodovať. Pritom musia byť stále v strehu a strážiť si, či im na ich zakúpené políčko žiadny protihráč nestúpil, pretože za to od neho dostáva nekompromisné penále. Peniaze je tiež možné získať prechodom cez políčko ŠTART. Víťazom sa stáva hráč, ktorý má na svojom konte najviac peňazí. Hra Monopoly Junior Prasiatko Peppa má veľmi podobné pravidla ako klasická hra Monopoly, jej priebeh je však zjednodušený a prispôsobený deťom. 

Doprajte zábavu so spoločenskou hrou Monopoly Prasiatko Peppa aj tým najmenším

Doskovú hru Monopoly z edície Junior Prasiatko Peppa SK CZ si zahráte minimálne vo dvojici. Prizvať môžete ale aj celú rodinu, alebo skupinu kamarátov, pretože viac ľudí je samozrejme viac zábavy a naraz môžu hrať až štyria hráči starší ako 5 rokov. Navyše je táto verzia Monopoly Junior Prasiatko Peppa kompletne v českom i slovenskom jazyku, takže si z hry odnesie plnohodnotný zážitok naozaj každý zúčastnený.


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
5 rokov Hotovo!
Typ produktu
Dosková hra Hotovo!
Hrateľnosť
Základná hra Hotovo!
Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
4 Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
5 rokov Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Dosková hra Hotovo!

Základné

Hrateľnosť
Základná hra Hotovo!
Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
4 Hotovo!
Dĺžka hry
45 min Hotovo!
Náročnosť
Ľahká Hotovo!

Jazyk

Jazyk
Čeština Hotovo!

Žánre a herné mechaniky

Žáner
Detská Hotovo!
Subžáner (téma)
Motív rozprávky Hotovo!

Rady

Produktový rad
Monopoly Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Prasiatko Peppa Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky rozprávkové hry a kvízy
» Všetky Monopoly hry
» Všetky hry pre dvoch hráčov
» Všetky rodinné hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Monopoly Junior Prasiatko Peppa CZ SK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Monopoly Junior Prasátko Peppa CZ SK.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií