AlzaBoxy Q1 Aplikace

Muchláčik s pútkom na cumlík Líška

Zobraziť katalóg
Muchláčik s pútkom na cumlík Líška
Hračka pre najmenších pre dievčatá aj chlapcov, vhodné od narodenia, výška 28cm
Kód:  HRAif8935 Produktové číslo:  4260486842624
Muchláčik s pútkom na cumlík Líška Predaj skončil

Muchláčik s pútkom na cumlík Líška

Hľadáte vhodnú kvalitnú hračku, ktorou môžete bábätko obdarovať hneď po príchode na svet? Hračka v podobe Muchláčika v tvare líšky s pútkom na cumlík predstavuje spojenie moderného nadčasového dizajnu a 100 % prírodného materiálu a stane sa vaši jasnou voľbou. Ľahučkú maznavú textilnú líštičku si bábätká okamžite zamilujú, krásne sa s ňou upokoja a budú s ňou radi zaspávať. Muchláčik má aj pútko na zavesenie cumlíka, vaše ratolesti tak budú mať pri sebe všetko potrebné pre bezstarostný spánok. Hlavným dôvodom, prečo vás ale hračka pre najmenších Muchláčik od Kikadu nadchne, sú použité bio materiály a pôvod výroby.

Kľúčové vlastnosti Muchláčika Líška s pútkom na cumlík

  • Mäkká upokojujúca textilná hračka s pútkom na cumlík
  • Vyrobená z prírodného kaučuku a bio bavlny
  • Originálny a nadčasový dizajn Líšky
  • S prvkami pre rozvoj zmyslového vnímania
  • Záruka kvality a bezpečnosti od nemeckej značky Kikadu
  • Určené pre deti už od narodenia

Kvalita za férových podmienok

Kúpou originálnej hračky Muchláčika v podobe Líšky s pútkom na cumlík, vyrábanej nemeckou značkou Kikadu, máte istotu, že svojmu bábätku doprajete hračku vyrobenú z certifikovaných bio materiálov, vďaka ktorým je absolútne bezpečná aj pre tých najmenších. Tieto materiály sa získavajú z výrobných závodov v Indii a prírodný kaučuk je spracovávaný na Srí Lanke, kde hračky získavajú aj svoju finálnu podobu. Na výplne sa používajú recyklované PET fľaše, tie pomáhajú znižovať emisie skleníkových plynov a navyše nemajú tendenciu plesnivieť. Výroba textilných hračiek Kikadu sa vykonáva v továrňach za férových a priaznivých podmienok pre miestnych zamestnancov, čo si firma starostlivo stráži.

Materiál:
Vonkajšia tkanina: 100 % bio bavlna
Výplň 100 % recyklovaný polyester

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!
Výška hračky
28 cm Hotovo!
Veľkosť
Malý Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
28 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
Malý Hotovo!
Poznámka:
» Všetky malé plyšové hračky

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Muchláčik s pútkom na cumlík Líška Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Muchláček s poutkem na šidítko Liška. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pinzette mit einer Schleife auf einem Tröster Fox. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pinzette mit einer Schleife auf einem Tröster Fox. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Róka Alvójáték hurokkal a cumi számára.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií