My Fairy Garden - mini kvetináčik Hope

Zobraziť katalóg
My Fairy Garden - mini kvetináčik Hope
Herná sada – obsahuje - víla Hope, vtáčik, kvetináč, rýľ, osivo, vhodné od 4 rokov
Kód:  HRAjd189 Produktové číslo:  8591945084023
My Fairy Garden - mini kvetináčik Hope Predaj skončil

My Fairy Garden - mini kvetináčik Hope

Víla Hope na vás už čaká so svojím oranžovým priateľom a mini kvetináčikom. Hope a jej oranžový vtáčik majú za úlohu strážiť vaše semienka, ktoré si do kvetináčika zasadíte. Starajte sa o svoju kúzelnú záhradku, doprajte jej svetlo, teplo, zalievajte svoje rastlinky a pozorujte, čo zo semienok vyrastie. Čarovať totiž vedia nielen víly, ale aj príroda, ktorá je mocnou čarodejnicou. Usmejte sa na svoje rastlinky, aby sa im lepšie rástlo, aj na vílu Hope, možno vďaka nej budú rastlinky kúzelné, ako celá táto záhradka. Deti sa učia sústredeniu a starať sa o živé rastlinky. Hracia súprava je vhodná pre deti od 4 rokov a nájdete v nej figúrku víly Hope a jej oranžového vtáčieho priateľa, kvetináčik, misku pod kvetináčik, rýľ a balíček semienok.

Kľúčové vlastnosti My Fairy Garden

  • Tvorivá hracia súprava
  • Veselé doplnky v súprave My Fairy Garden
  • Výroba čarovnej záhradky
  • Víla Hope a jej oranžový vtáčí kamarát
  • Sadenie semienok
  • Starostlivosť o záhradku
  • Pozorovanie rastliniek
  • Rozvoj sústredenosti
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre My Fairy Garden - mini kvetináčik Hope Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Fairy Garden - mini květináček Hope. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Fairy Garden - Mini-Blumentopf Hope. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Fairy Garden - Mini-Blumentopf Hope. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tündérkertem - mini virágcserép Hope.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií