Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

My First Baby Annabell Braček so zatváracími očami

Zobraziť katalóg
My First Baby Annabell Braček so zatváracími očami
Bábika – odporúčaný vek od 1 roka
Kód:  HRAif3549 Produktové číslo:  4001167700341 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

My First Baby Annabell Braček so zatváracími očami Predaj skončil

My First Baby Annabell Braček so zatváracími očami

Do rodiny My First Baby Annabell pribudol malý braček. Vďaka mäkkému telíčku a špeciálne navrhnutým detailom sa o neho môžu starať deti už od 1 roka. Rozkošnému pohľadu veľkých očí a modrým doplnkom sa nedá odolať. Bábika rozvíja detskú predstavivosť a pri hraní si malé mamičky precvičia zodpovednosť za druhé bytosti.

Kľúčové vlastnosti bračeka My First Baby Annabell

  • Originálna bábika v podobe chlapčeka
  • Má mäkké telíčko
  • Podporuje fantáziu a rozvíja zodpovednosť
  • K dispozícii má modré oblečenie a bielu fľašu
  • Bábika vhodná pre deti od 1 roka

Chlapček Baby Annabell v modrom

Malý chlapček Baby Annabell je oblečený do krásnych modrých dupačiek s motívom obľúbenej ovečky. K nim ladí aj čiapočka na hlave, aby mu nebola zima. Dupačky sú vybavené špeciálnym „on + off“ zapínaním, aby bolo prezliekanie jednoduché aj pre najmenšie pršteky. Mamičky môžu dať chlapčekovi napiť sa z jeho obľúbenej bielej fľaštičky. 

 

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre My First Baby Annabell Braček so zatváracími očami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My First Baby Annabell Bratříček se zavíracíma očima. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My First Baby Annabells Bruder mit zufallenden Augen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My First Baby Annabells Bruder mit zufallenden Augen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: My First Baby Annabell fiú baba lecsukódó szemmel.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií