Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Na! Na! Na! Surprise Teenagerka, séria 2, 4 druhy (NOSNÁ POLOŽKA)

Zobraziť katalóg
Na! Na! Na! Surprise Teenagerka, séria 2, 4 druhy (NOSNÁ POLOŽKA)
Bábika pre dievčatá, vhodné od 6 rokov, výška bábiky: 28cm, materiál: plast, ohýba ruky a nohy
Kód:  HRAnk006084 Produktové číslo:  0035051575160

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Na! Na! Na! Surprise Teenagerka, séria 2, 4 druhy (NOSNÁ POLOŽKA) Predaj skončil

Na! Na! Na! Surprise Teenagerka, séria 2, 4 druhy (NOSNÁ POLOŽKA)

Všetky obdivovateľky a milovníčky bábik Na! Na! Na! Surprise pozor. Prichádza druhá séria cool Teenagerov, ktorá ich určie nenechá na pokoji. Bábiky sú vyššie, vyrobené z mäkkého plastu a opäť oblečené v jedinečnom tematickom outfite. Amelia Outback miluje cestovanie. Preto si vzala štýlové a pritom pohodlné oblečenie, v ktorom je pripravená na najrôznejšie dobrodružstvá. Najväčšou pýchou Teenegarky Amelia Outback sú ale jej vlasy. Má ich dlhé až po pás, krásne vlnité a v nádhernej gaštanovej farbe. /Gretchen Stripes miluje zvieracie motívy. Preto si obula pohodlné topánky v hnedej farbe, ktoré na päte zdobí originálny chlpatý chvostík. Na hlavu si potom nasadila roztomilú čiapku v štýle medvedíka čistotného. Najväčšou pýchou Teenegarky Gretchen Stripes sú ale jej vlasy. Má ich dlhé až po členky, ľahko vlnité a v jemnej hnedej farbe. /Lila Lamb miluje zvieratká. Jej čiapočka svojou hebkosťou a uškami bola inšpirovaná ovečkou. Bábika má ďalej oblečené jemné šaty s krásnou mašľou a šik topánky na podpätku. Najväčšou pýchou Teenegarky Lila Lamb sú ale jej vlasy. Má ich dlhé až po kolená, vlnité a v jemnej ružovej farbe. /Alaska Frost je pripravená na zimu. Má teplé topánky s brmbolcom, šaty s chlpatým lemom a hrejivú zimnú bundu. Na hlave má roztomilú čiapku s ušami. Najväčšou pýchou Teenegarky Alaska Frost sú ale jej vlasy. Má ich dlhé až po členky, ľahko vlnité a v jemnej modrej farbe. Vďaka priloženej kefe z nich dievčatká môžu tvoriť najrôznejšie účesy. Bábika Na! Na! Na! Surprise Tínedžerka, séria 2 – Amelia Outback/Gretchen Stripes /Lila Lamb/Alaska Frost je vhodná pre dievčatá od šiestich rokov a je súčasťou súpravy celkom piatich bábik.

Kľúčové vlastnosti bábiky Na! Na! Na! Surprise Teenagerka, séria 2 – Amelia Outback/Gretchen Stripes/Lila Lamb/Alaska Frost

  • Druhá séria obľúbených bábik Teenegariek
  • Bábika Na! Na! Na! Surprise Teenagerka – Amelia Outback/Gretchen Stripes/Lila Lamb/Alaska Frost v jedinečnom outfite
  • Má pohodlné a pritom štýlové oblečenie
  • Bábiku zdobia dlhé česateľné vlasy
  • Kefa a ďalšie doplnky sú súčasťou balenia
  • Bábika Na! Na! Na! Surprise Tínedžerka, séria 2 – Amelia Outback/Gretchen Stripes/Lila Lamb/Alaska Frost je pre dievčatá od 6 rokov

Obsah balenia:
Bábika Na! Na! Na! Surprise Teenagerka – Amelia Outback/Gretchen Stripes/Lila Lamb/Alaska Frost
Outfit
Pár topánok
Módne doplnky
Snímateľná čiapočka
Kefa na vlasy

Výška bábiky:
cca 28 cm


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!
Výška hračky
28 cm Hotovo!
Funkcie
Ohýba ruky a nohy Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Vlastnosti

Výška hračky
28 cm Hotovo!
Funkcie
Ohýba ruky a nohy Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Na! Na! Na! Surprise Teenagerka, séria 2, 4 druhy (NOSNÁ POLOŽKA) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Na! Na! Na! Surprise Teenagerka, série 2, 4 druhy (NOSNÁ POLOŽKA). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Na! Na! Na! Surprise Teenager - Serie 2 - 4 Varianten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Na! Na! Na! Surprise Teenager - Serie 2 - 4 Varianten. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tessék! Na! Na! Surprise Teenager, 2. sorozat, 4 típus.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií