Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nerf Laser Ops Pro Alphapoint

Zobraziť katalóg
Nerf Laser Ops Pro Alphapoint
3,8 4 hodnotení
Detská pištoľ vhodná pre chlapcov, materiál: plast, dostrel do 68m, náboje: infračervený lúč, je potrebné dokúpiť 4ks batérií typu AA, vhodné od 8 rokov
Kód:  HRAdn00034 Produktové číslo:  5010993499694

Nerf Laser Ops Pro Alphapoint


Nerf Laser Ops Pro Alphapoint

Vychutnajte si laserovú strieľačku doma aj vonku

Ak ste fanúšikovia lasergame, tak presne pre vás je určená detská pištoľ Nerf Laser Ops Pro Alphapoint, ku ktorej nepotrebujete žiadne káble ani vesty. Stačí Nerf Laser Ops Pro Alphapoint vybaliť zo škatule a začať hrať. Laserovú strieľačku si môžete vychutnať ako doma, tak aj vonku. Dosah blastra je pritom až 68 metrov. Môžete si vybrať, či budete hrať sám, alebo prizvete kamarátov do hromadnej bitky. Tej sa môže zúčastniť až 64 hráčov.



Majte dokonalý prehľad o svojom stave

Na blastri Nerf Laser Ops Pro Alphapoint si pred vypuknutím bitky zvolíte, či chcete hrať za modrý alebo červený tím. Nechýba ani režim všetci proti všetkým, ktorý je predstavovaný fialovou farbou. Blaster samozrejme vydáva svetelné a zvukové efekty. Informácie o množstve životov a striel sa vám budú zobrazovať na displeji blastra.

Nerf Laser Ops Pro Alphapoint


Nerf Laser Ops Pro Alphapoint

Využite blaster Nerf Laser Ops Pro Alphapoint naplno

Ak chcete prežiť zábavu naplno, stačí blaster Nerf Laser Ops Pro Alphapoint pripojiť cez Bluetooth k vášmu inteligentnému telefónu. V mobilnej aplikácii Nerf Laser Ops v českom jazyku, ktorá je zadarmo na stiahnutie pre IOS aj Android môžete zdokonalovať svoj blaster, alebo vidieť všetky svoje aj súperove štatistiky. V prípade, že máte zapnutú GPS lokalizáciu sa na mape zobrazuje pohyb vašich protivníkov.



Bezpečná hra s blastrom Nerf Laser Ops Pro Alphapoint

Blaster Nerf Laser Ops Pro Alphapoint využíva infračervené svetlo, ktoré funguje na rovnakom princípe ako diaľkové ovládanie pre váš televízor. Nejde teda o nebezpečné laserové lúče a hra je úplne bezpečná.

Nerf Laser Ops Pro Alphapoint

Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Áno Hotovo!
Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
4 ks Hotovo!
Vhodné od
8 rokov Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Áno Hotovo!
Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
4 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
8 rokov Hotovo!

Detské zbrane

Materiál
Plast Hotovo!
Dostrel
68 m Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v našem balení nebyl Adapter (držák) na telefon co se připevní na hlaveň. Máme jen ten na ruku. Dá se nějak přikoupit? Děkuji

dobry den, chcel by som "pochvalit " toho cloveka z alzy co vymyslel takuto akciu na tuto hracku, ze sa moze kupit iba jeden kus. pri tejto hracke dava zmysel kupit minimalne 2 kusy. treba trosku aj porozmyslat ked idem nieco robit

Dobrý den, jedná se o stejný model jako jste právě slevnili na akční cenu 599Kč? Děkuji Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k Nerf Laser Ops Pro Alphapoint
Príslušenstvo pre Nerf Laser Ops Pro Alphapoint
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Laser Ops Pro Alphapoint. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Laser Ops Pro Alphapoint. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Laser Ops Pro Alphapoint. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nerf Laser Ops Pro Alphapoint.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií