AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Nerf Nitro Flashfury Chaos

Zobraziť katalóg
Nerf Nitro Flashfury Chaos
Herná sada – odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAif5194 Produktové číslo:  5010993374229
Nerf Nitro Flashfury Chaos Predaj skončil

Nerf Nitro Flashfury Chaos

Nerf Nitro Flashfury Chaos prináša nový rozmer zábavy pre vaše deti. Set ponúka hneď tri rôzne zážitky, ktoré pri hre tvoria neprekonateľný celok: streľbu z blasteru, zábavu počas hry s autíčkami a stavbu dráhy z prekážok dodávaných spoločne s Blasterom. Penové autíčka sú vyvinuté tak, aby lietali skutočne rýchlo a ďaleko. Zásobník pojme až 3 autíčka, ktoré sú dodávané v balení. Veľká variabilita setu Nerf Nitro Flashfury Chaos poskytne vašim deťom veľa hodín zábavy pri vytváraní rôznych kombinácií prekážkových dráh, ktoré teraz zahŕňajú aj streľbu na terč. Zostáva už len naštartovať motor a vystreliť! Vhodné pre deti od 5 rokov. 

Hlavné prednosti herného setu Nerf Nitro Flashfury Chaos

  • Set kombinujúci 3 prvky zábavy
  • Streľba z blasteru Nerf Flashfury
  • 4 penové autíčka
  • 2 terče na streľbu
  • Dlhá rampa na kaskadérske kúsky
  • 6 ďalších prekážok ako súčasť herného setu
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nerf Nitro Flashfury Chaos
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Nitro Flashfury Chaos. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Nitro Flashfury Chaos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Nitro Flashfury Chaos. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nerf Nitro Flashfury Chaos.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií