Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Nerf Ultra Dorado

Zobraziť katalóg
Nerf Ultra Dorado
5 5 hodnotení
Nerf pištoľ – Ultra, penové náboje, dostrel 36 m, do zásobníka sa zmestí 6 nábojov, obdržíte tiež 12 nábojov, materiál pena a plast, biela a oranžová farba, vhodná od 8 rokov, na 6 batérií typu AA
42,98 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HRAbz02720 Produktové číslo:  5010993802371
Nerf Ultra Dorado 42,98 € Momentálne nedostupné

Nerf Ultra Dorado

S jedinečnou detskou pištoľou Nerf Ultra Dorado od spoločnosti Hasbro si všetci chlapci od 8 rokov užijú ohromnú hromadu zábavy. Blaster Nerf Ultra je presný, možno ho ľahko nabiť a vďaka inovácii nábojov zvláda streľbu na ciele vzdialené až dlhých 36 m. Detská pištoľ Nerf Ultra Dorado umožňuje rýchle nabíjanie nábojov. Nabíjací zásobník na 6 penových šípok je otvorený, vďaka tomu možno vidieť, koľko nábojov ešte zostáva.Na nabíjanie je k dispozícii 12 šípok Nerf Ultra Darts v špeciálnej zlatej edícii. Rýchlosť a presnosť penovej munície blasteru Nerf Ultra Dorado je daná novou špičkou, technológiou Aerofin a ľahkou penou Nerf Ultra. Hračka je vyrobená z plastu a na fungovanie potrebuje batérie. Pri hraní je potrebné, aby deti použili bezpečnostné detské okuliare. 


Kľúčové vlastnosti detskej pištole Nerf Ultra Dorado

  • Blaster Nerf Ultra Dorado je určený pre chlapcov od 8 rokov, ale zaobstarať ho môžete každému dieťaťu, ktoré rado strieľa
  • Nerf Ultra Dorado je veľmi presný blaster s vylepšeným dizajnom so zlatými prvkami a nábojmi v špeciálnej zlatej edícii
  • Detská pištoľ umožňuje rýchle nabíjanie vďaka otvorenému zásobníku na 6 nábojov a zaisťuje tak maximálny prehľad nad aktuálnou situáciou
  • Pištoľ je vyrobená z kvalitného plastu
  • Pre nabíjanie je v balení k dispozícii 12 zlatých nábojov Nerf Ultra Darts so zatiaľ najdlhším dostrelom Nerf nábojov až 36 m
  • Rýchlosť a presnosť penovej munície blasteru Nerf Ultra Dorado je daná vylepšenou, aerodynamicky tvarovanou špičkou aj letkou, technológiou Aerofin a odľahčenou penou Nerf Ultra
  • Šípky Nerf Ultra Darts sú pri detskej pištoli Nerf Ultra Dorado v exkluzívnom zlatom dizajne
  • Pre funkčnosť zbrane je potrebné dokúpiť 6 ks 1,5 V AA batérií
  • Pri hraní sa odporúča použiť bezpečnostné detské okuliare (nie sú súčasťou balenia)

Vylepšený dizajn so zlatými doplnkami detskej pištole Nerf Ultra Dorado

Elektricky poháňaná detská pištoľ Nerf Ultra Dorado je inovatívna hračka v špeciálnej edícii so zlatými prvkami aj šípkami, ktorá poteší každé hravé dieťa od 8 rokov – a to nielen chlapcov. Blaster sa veľmi ľahko a rýchlo nabíja, zásobník na 6 nábojov je otvorený, takže má strelec vždy perfektný prehľad nad situáciou a dokáže pištoľ nabiť za pár sekúnd. 

Blaster Nerf sa ľahko používa

Zaobchádzanie s Blaster je veľmi intuitívne a deti na neho  rýchlo prídu – stačí chvíľu podržať tlačidlo pre akceleráciu a po stlačení spúšte je vystrelená jedna šípka Nerf Ultra Dart. Či sú vaše deti nováčikmi vo svete Nerf strelcov, alebo už majú skúsenosti z predchádzajúcimi modelmi Nerf Blaster a chcú povýšiť na vyššiu úroveň výkonu, Nerf Ultra Dorado sa hodí pre každého, kto si chce užiť veľa zábavy so svojimi kamarátmi. Pri hraní s detskou pištoľou Nerf Ultra Dorado dohliadnite nadeti, aby nosili ochranné okuliare a nemierili pri strieľaní na oblasť tváre. 

Penové šípky Nerf Ultra Darts v zlatej edícii, ktoré doletia zatiaľ najďalej zo všetkých Nerf nábojov

S jedinečným Blaster Nerf Ultra Dorado prinesiete vašim deťom do hrania nevídanú porciu zábavy vďaka predĺženej vzdialenosti dostrelu šípok, oveľa lepšej presnosti aj ich rýchlosti. Špeciálna edícia vylepšených nábojov Nerf Ultra Darts v zlatom vyhotovení sa zatiaľ pýši titulom tých najďalej prilietajúcich Nerf šípok, aké zatiaľ boli vynájdené.

Modernizované šípky doletia oveľa ďalej

Kvalitu šípok zaisťuje inovatívny aerodynamický hrot, Aerofin technológia a veľmi ľahká pena Nerf Ultra. Z pištole Nerf Ultra Dorado možno tieto šípky vystreliť až na vzdialenosť neuveriteľných 36 metrov! V balení detskej pištole Nerf nájdete hneď 12 takýchto zlatých nábojov a v prípade potreby si ďalšie môžete dokúpiť. Nech sa zábava začne! 


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
8 rokov Hotovo!
Rad
Ultra Hotovo!
Príslušenstvo
Náboje Hotovo!
Typ
Pištoľ Hotovo!
Materiál
Pena, Plast Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
8 rokov Hotovo!

Nerf

Rad
Ultra Hotovo!
Príslušenstvo
Náboje Hotovo!
Typ
Pištoľ Hotovo!

Detské zbrane

Materiál
Pena, Plast Hotovo!
Dostrel
36 m Hotovo!
Zásobník – počet nábojov
6 ks Hotovo!
Farba
Biela, Oranžová Hotovo!

Náboje

Druh nábojov
Penové Hotovo!
Počet nábojov v balení
12 ks Hotovo!

Batéria

Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
6 ks Hotovo!

Druh

Druh
Detská zbraň Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Áno Hotovo!
Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
6 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky produkty Nerf Ultra
» Všetky detské zbrane Nerf

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaké mám použít baterie do nerf ultra odradí? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Nerf Ultra Dorado
Príslušenstvo pre Nerf Ultra Dorado Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Ultra Dorado. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Ultra Dorado. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Ultra Dorado.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií