Alza pre firmy

Nuk Forest Fun - Špirála Malá sova

Zobraziť katalóg
Nuk Forest Fun - Špirála Malá sova
4,8 11 hodnotení
Hračka na kočík pre dievčatá, vhodné od narodenia
Kód:  HRAa2921 Produktové číslo:  4008600344612

Nuk Forest Fun - Špirála Malá sova

Špirála s roztomilou sovičkou môže robiť radosť tým najmenším deťom. Táto krásna hračka ponúkne vášmu bábätku nepreberné množstvo zábavy a bude mu napomáhať s rozvojom základných zručností. Ponúka množstvo aktívnych prvkov na vývoj všetkých piatich zmyslov. Pútavé farby a veselá postavička malej sovy dieťatko motivujú na skúmanie, úchop a pomáhajú trénovať jeho zrak. Zabudovaná hrkálka a pískatko stimulujú sluch, hračka je vybavená aj nerozbitným zrkadielkom. Jej pripevnenie na postieľku, kolísku či kočík je veľmi rýchle a jednoduché.

Špecifikácia:

Materiál:
Polyester

Odporúčaný vek:
Od narodenia

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Plast Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nuk Forest Fun - Špirála Malá sova Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nuk Forest Fun - Spirála Sovička. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nuk Forest Fun - Spirale mit Eulenfigur. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nuk Forest Fun - Spirale mit Eulenfigur.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií