Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Our Generation Bábika – Elyse

Zobraziť katalóg
Our Generation Bábika – Elyse
Bábika – rozmery 24×13×51cm, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif1338 Produktové číslo:  062243306417

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Our Generation Bábika – Elyse Predaj skončil

Our Generation Bábika – Elyse

Our Generation je nová generácia dievčat. Dodržujú rodinné tradície a pritom vytvárajú svoje vlastné. Učia svoje rodiny správne recyklovať, vysádzať kvety v záhradách, pomáhajú v miestnom útulku alebo zbierajú šaty pre dievčatá, ktoré si nemôžu dovoliť nové. Sú zasnené aj „ženy činu". Pokiaľ práve nezachraňujú svet, utekajú z kopcov dole a bavia sa pri rôznych hrách. Sú tu, aby urobili všetko, čo sa dá. Čo bude potom? Nad tým nepremýšľajú, žijú prítomnosťou. Sú v tom spoločne. Je to ich čas a ich príbeh.

Kľúčové vlastnosti

  • Pohyblivá bábika Our Generation meria 46 cm
  • Balenie obsahuje okrem bábiky oblečky
  • Vhodné pre deti od 3 rokov
  • Kúpou tohto výrobku prispievate nadácii „Free the Children's Power of Girls Initiative"

Bábika Elyse

46 cm vysoká pohyblivá bábika Elyse s čiernymi vlasmi je ďalšia z radu Our Generation. Medzi doplnky, ktoré sú súčasťou balenia patrí čelenka, košeľa, sukňa, súprava spodnej bielizne, pančuchy a pár topánok. Rozmery balenia 32 × 13 × 51 cm. Vhodné pre deti od 3 rokov.

Pomoc potrebným

Kúpou výrobkov z radu Our Generation prispievate sumou zo zisku nadáciu „Free the Children's Power of Girls Initiative". Viac o tom, ako pomôcť svetu k lepšiemu sa dozviete na stránkach OGdolls.com

 

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Our Generation Bábika – Elyse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Our Generation Panenka – Elyse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Our Generation Puppe - Elyse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Our Generation Puppe - Elyse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A Generation Doll - Elyse.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií