Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Our Generation Bábika – Lilly Anna

Zobraziť katalóg
Our Generation Bábika – Lilly Anna
Bábika – rozmery 32×13×51cm, vhodná od 3 rokov
Kód:  HRAif1327 Produktové číslo:  062243261631

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Our Generation Bábika – Lilly Anna Predaj skončil

Our Generation Bábika – Lilly Anna

Our Generation je nová generácia dievčat. Dodržujú rodinné tradície a pritom vytvárajú svoje vlastné. Učia svoje rodiny správne recyklovať, sadiť kvety v záhradách, pomáhajú v miestnom útulku alebo zbierajú šaty pre dievčatá, ktoré si nemôžu dovoliť nové. Sú to rojkovia aj „ženy činu“. Pokiaľ práve nezachraňujú svet, utekajú dole z kopcov a zabávajú sa pri rôznych hrách. Sú tu, aby urobili všetko, čo sa dá. Čo bude potom? Nad tým nepremýšľajú, žijú prítomnosťou. Sú v tom spoločne. Je to ich čas a ich príbeh.

Kľúčové vlastnosti

  • Pohyblivá bábika Our Generation meria 46 cm
  • Balenie obsahuje okrem bábiky oblečenie a mnoho jazdeckých doplnkov
  • Vhodné pre deti od 3 rokov
  • Kúpou tohto výrobku prispievate nadácii „Free the Children's Power of Girls Initiative“

Bábika Lilly Anna

46 cm vysoká pohyblivá bábika Lilly Anna s blonďavými vlasmi je slávnou jazdkyňou. Medzi doplnky, ktoré sú súčasťou balenia patria ružové šaty na večierok, pár topánok, pár jazdeckých čižiem, tričko, bunda, prilba, spodná bielizeň, džbán na limonádu, dva poháre, dva plátky citróna, plagát na predaj limonády, číslo 1 pre preteky na koni, plagát s koňom a výherná stuha. Rozmery balenia 32 × 13 × 51 cm. Vhodné pre deti od 3 rokov.

Pomoc potrebným

Kúpou výrobkov z radu Our Generation prispievate sumou zo zisku nadácii „Free the Children's Power of Girls Initiative“. Viac o tom, ako pomôcť svetu k lepšiemu sa dozviete na stránkach OGdolls.com

 

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Our Generation Bábika – Lilly Anna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Our Generation Panenka – Lilly Anna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Our Generation Puppe - Lilly Anna. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Our Generation Puppe - Lilly Anna. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Our Generation – Lilly Anna.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií