AlzaPlus+ kancelář Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

oxy Sport

Zobraziť katalóg
oxy Sport
Školská súprava obsahuje batoh, 1 poschodový peračník, sáčok na cvičky
Kód:  HRAa8954 Produktové číslo:  0-090

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

oxy Sport

Školský set Oxy Sport s moderným motívom poteší školákov z II. stupňa základnej školy, rovnako ako študentov stredných škôl. Súprava je zložená z batohu, peračníku a vrecka na cvičky. Batoh má ergonomicky tvarovaný chrbát. Nastaviteľné ramenné i hrudné popruhy. Batoh váži iba 870 g. Má špeciálne vrecko na notebook a bočné vrecká na fľašu. Peračník je vhodný na všetky typy písacích potrieb. Zapína sa na zips a je umývateľný. Rozmery peračníka sú 20 × 10 × 5 cm. Vrecko na cvičky je vyrobený z pevných a kvalitných materiálov. Je vhodný na prezuvky alebo na cvičebný úbor. Rozmery vaku sú 34 × 44 cm. 

kľúčové vlastnosti

  • Exkluzívne prevedenie i dizajn
  • Vyrobené z kvalitného materiálu
  • Batoh má osobitný oddiel na notebook
  • Ľahko umývateľný peračník
  • Športové viacúčelový vak

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre oxy Sport Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oxy Sport. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte oxy Sport. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: oxi Sport.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií