AP+ nový vizuál LEGO v APP pro AP+

OZOBOT 2.0 BIT titánovo čierny

Zobraziť katalóg
OZOBOT 2.0 BIT titánovo čierny
4,7 35 hodnotení
Robot smart edukatívny, ovládanie manuálne, mobilom a tabletom cez aplikáciu Android a iOS, kresliace, blokové a pokročilé programovanie, svetelné efekty, optický senzor a senzor farieb, výška hračky 2.5 cm, odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  EAOZ001c Produktové číslo:  OZO-020101-02 Stránky výrobcu
OZOBOT 2.0 BIT titánovo čierny Predaj skončil

OZOBOT 2.0 BIT titánovo čierny

Naučte svoje deti nenásilnou formou prvým krôčkom v programovaní. OZOBOT 2.0 BIT je interaktívna hračka, ktorá rozvíja kreativitu a logické myslenie a predstavuje tú najzábavnejšiu cestu k skutočnej robotike.

Tento minirobot veľkosti golfovej loptičky bude pod vaším vedením zvládať neuveriteľné množstvo vecí. Nakreslite mu na papier linky a on nielenže ich bude nasledovať, ale aj rozpozná ich farby. Urobte mu na čiaru križovatku a Ozobot sa sám rozhodne, ktorým smerom sa vydá. Môžete mu tiež naprogramovať choreografiu na svoju obľúbenú pesničku alebo si zahrajte doskové hry s priateľmi, v ktorých bude predstavovať princíp náhody. Výborne si rozumie s tabletom, pre ktorý výrobca pripravil viac zábavných i výučbových možností. Priamo na displeji mu nakreslite dráhy s príkazmi alebo riešte logické úlohy.

Prevratnou novinkou ovládania robotíka je jednoduché programovanie pomocou intuitívneho editora OzoBlockly, ktorý si otvoríte v akomkoľvek webovom prehliadači. Jednotlivé príkazy sa do seba skladajú v podobe puzzle systémom Drag and Drop, takže nekonzistentné príkazy do seba jednoducho nepasujú. Tiež sa môžete kedykoľvek pozrieť, ako vyzerá váš kód v javascriptu, teda skutočnom programovacom jazyku.

Netreba káblov alebo Bluetooth, môžete načítať vaše povely na robota cez blikajúce svetlá. Ozobot využíva na komunikáciu farebný jazyk založený na rôznych variáciách zelenej, modrej a červenej, takzvané ozokódy.

Tento minirobotík sa dodáva v titánovo čiernej farbe, ak mu ešte zaobstaráte kolegu v bielom prevedení, mohli by ste s nimi naprogramovať ešte viac kombinácií a užiť si viac zábavy.

Ďalšie vlastnosti a špecifikácie:

  • Interaktívna hračka a edukatívna pomôcka vhodná pre deti od 8 rokov
  • Vlastná inteligencia založená na náhodne generovaných rozhodnutiach
  • LED dióda reagujúca na farbu snímaného podkladu, ozokódy, indikácia stavu nabitia
  • Premenná rýchlosť pohybu
  • Kompatibilný so systémami iOS a Android
  • Farba: čierna

V balení nájdete:

  • 1x ozobot 2.0 BIT
  • 1x ochranný skin
  • 1x nabíjací kábel (USB - microUSB)
  • 1x ochranné púzdro pre ozobota na cesty
  • 1x sada ozokariet
  • 1x kalibračná karta
  • 1x sada samolepiek
  • 1x manuál vrátane prehľadu ozokódov

Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Vhodné od
8 rokov Hotovo!
Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Ovládanie
Manuálne, Mobilom, Tabletom Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
8 rokov Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Programovanie pre deti

Ovládanie
Manuálne, Mobilom, Tabletom Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Výška hračky
2,5 cm Hotovo!
Typ programovania
Kresliace, Blokové, Pokročilé Hotovo!
Špeciálne funkcie
Svetelné efekty, Optický senzor, Senzor farieb Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky produkty z kategórie programovanie pre deti
» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Nedaly by se u vás pořídit/objednat samostatné fixy k Ozobotům: Odkaz do neznáma Potřeboval bych jich více sad (nejspíš 8). Děkuji za informaci

Dobry den, jsou soucasti baleni i fixy?

Dobrý den, koupil jsem OZOBOT BIT a na Obchod Play není ke stažení doporučená aplikace OZBOT APP. Je tam pouze EVO by OZOBOT. Můžete mi prosím poradit kde bych mohl stáhnout do tabletu aplikaci pro BIT? Chtěl bych, aby se syn naučil kreslit na tabletu a ne po papíře. Děkuji za radu.

Dobrý den, dá se ozobot použít i bez aplikace jen s fixama?Ráda bych ho pořídila dětem,ale tablet či telefon jim zatím pořizovat nechci.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi Ozobotem za 1700Kč a Ozobotem za 3700Kč? Je to v obsahu balení? Je to v technických parametrech? V dovednostech? V jazykové výbavě? Předem děkuji za reakci.

Dobrý den, v balení není žádný návod a na stránce Ozobot Bit máte návod na Ozobot Evo, což je něco trochu jiného. Můžete mi poslat návod na Ozobot Bit?

Dobrý den, je potřeba k Ozobotovi použít výhradně tablet na přenos příkazů z programovacího editoru OzoBlockly a nebo bude fungovat přenos příkazů i přes klasický počítačový bezdotykový monitor (v PC mám k dispozici OS Windows 10, wifi a bluetoth). Díky za odpověď.

Dobrý den, zvažuji koupi většího počtu Ozobotů do kroužku. Chci se zeptat, zda je možné případně získat nějakou množstevní slevu? Děkuji.

Je to v češtině? Zařiďte u toho češtinu a zájem bude.

Dobrý den, Jak se jmenuje aplikace se, kterou se dá kreslit a popřípadě jak se tam dostat

Diskusia a poradňa k OZOBOT 2.0 BIT titánovo čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZOBOT 2.0 BIT titanově černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZOBOT 2.0 BIT Titanium Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZOBOT 2.0 BIT Titanium Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OZOBOT 2.0 BIT Titán Fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií