PAW Patrol – hudobné a interaktívne hračky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Vhodné od
3 rokov
6 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

PAW Patrol – hudobné a interaktívne hračky predstavujú svet, kde sa hudba stretáva s dobrodružstvom. Nájdete tu veľké množstvo kreatívnych hračiek, ktoré rozprúdia fantáziu a rozvinú hudobné zručnosti malých hudobníkov.

Pokračovať

Labková patrola – hudobné a interaktívne hračky sú svet plný hudby a interakcie

Práve Labková patrola – hudobné a interaktívne hračky sú rajom pre malých fanúšikov tejto obľúbenej série. Od hudobných nástrojov po interaktívne plyšové hračky, každá hračka sľubuje hodiny zábavy a učenia. Labková patrola – hudobné a interaktívne hračky ponúkajú deťom možnosť vytvárať svoje vlastné hudobné príbehy, zatiaľ čo sa zoznamujú s obľúbenými postavami z tohto televízneho seriálu.

Ide u vás už od mala Labková patrola? Hudobné a interaktívne hračky sú vhodné aj pre malých drobcov

Každá hračka v tejto kategórii je navrhnutá s ohľadom na špecifické potreby a schopnosti detí, a to už od troch rokov. Rodičia môžu očakávať, že nájdu hračky, ktoré sú prispôsobené rôznym stupňom vývoja, takže môžu vybrať tie, ktoré najlepšie vyhovujú veku a schopnostiam ich detí.

Od jednoduchých hudobných nástrojov pre najmenších až po sofistikovanejšie interaktívne hračky pre staršie deti – tu nájdete niečo pre každého malého fanúšika Labkovej patroly.

Labková patrola – hudobné a interaktívne hračky nemusia vždy obsahovať batérie

Predtým, než si začnete Labpková patrola – hudobné a interaktívne hračky poriadne užívať, nezabudnite skontrolovať, či je potrebné zakúpiť dodatočné batérie. Mnohé z hračiek ponúkajú interaktívne funkcie, ktoré môžu vyžadovať elektrickú energiu. Preto je dobré mať vždy poruke pár náhradných batérií.

Predstavte svojmu dieťaťu kúzlo hudby v podobe Labková patrola – hudobné a interaktívne hračky

Labková patrola – hudobné a interaktívne hračky predstavujú spôsob, ako môžu deti objavovať rôzne zvuky a melodické kombinácie, zatiaľ čo rozvíjajú hudobný sluch a koordináciu. Hra na hudobný nástroj môže byť skvelou cestou, ako podnecovať detskú kreativitu a zároveň ich zábavne učiť novým schopnostiam.

i

V kategórii nechýba ani DVD prehrávač s epizódami obľúbeného seriálu Labková patrola či špeciálny mikrofón. Labková patrola – hudobné a interaktívne hračky ponúkajú naozaj veľa možností.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
5 položiek
4,0
Vtech Labková patrola ide do akcie (riadidlá) CZ
Detský volant – so zvukovými, svetelnými a pohyblivými efektmi, plastový, vhodný od 3 rokov, na 2 AA batérie (sú súčasťou balenia), rozmery 21 × 27 × 7 cm (V׊×H)
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAif8911
127,75 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAif16258
3,5
Lexibook Labková patrola Hudobný set
Hudobná hračka – vhodné od 3 rokov
26,63 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAif12365
2,5
Lexibook Labková patrola Elektronická svietiaca gitara s mikrofónom v tvare okuliarov
Detská gitara od 3 rokov - so zvukovými a svetelnými efektmi, materiál plast, na 3 AA batérie (nie sú súčasťou balenia)
37,27 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAbz24766
Lexibook Zábavné elektronické klávesy Labková Patrola s mikrofónom – 22 klávesov
Detské klávesy – s naprogramovanými melódiami, materiál plast, na 3 1,5 V LR6 (AA) batérie (nie sú súčasťou balenia), vhodné od 4 rokov
37,27 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAkc04166

PAW Patrol – hudobné a interaktívne hračky

V kategórii PAW Patrol – hudobné a interaktívne hračky máme práve teraz na Alza.sk celkom 5 produktov.

PAW Patrol – hudobné a interaktívne hračky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné PAW Patrol – hudobné a interaktívne hračky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie PAW Patrol – hudobné a interaktívne hračky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii PAW Patrol – hudobné a interaktívne hračky recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií