Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Pearhead Drevené míľnikové kocky s číslami

Zobraziť katalóg
Pearhead Drevené míľnikové kocky s číslami
5 1 hodnotení
Drevené kocky – vhodné od 1 mesiaca
Kód:  HRAnk006174 Produktové číslo:  698904601104
Pearhead Drevené míľnikové kocky s číslami Predaj skončil

Pearhead Drevené míľnikové kocky s číslami

Drevené míľnikové kocky Pearhead sú originálnym doplnkom pre vaše fotografie z obdobia tehotenstva a následne aj pri fotení vášho bábätka. S ich pomocou už nikdy nezabudnete, koľko mesiacov či rokov bolo vášmu malému pokladu v okamihu fotografovania. Vytvorte si ojedinelé spomienky na tak rýchlo plynúce obdobie, kedy treba zaznamenať každý pokrok – teraz už budete vždy vedieť, v koľkých mesiacoch sa bábätko prvýkrát posadilo, alebo kedy sa odvážilo pri chôdzi pustiť nábytku. Podobne si môžete zaznamenať aj rastúce bruško v tehotenstve a pri každej fotografii si z drevených míľnikových kociek Pearhead poznačiť mesiac či týždeň, v ktorom bola spomienka urobená.

Kľúčové vlastnosti drevených míľnikových kociek s číslami Pearhead

  • Netradičný doplnok na fotografie vášho bábätka
  • Drevenými míľnikovými kockami Pearhead jednoducho označíte vek dieťaťa
  • Zaznamenajte všetky míľnikové okamihy od novorodenca až po školáka
  • Malé kocky obsahujú čísla od 0 do 9
  • Veľká kocka obsahuje nápisy week, month, year a grade (týždeň, mesiac, rok a školská trieda)
  • Drevené míľnikové kocky s číslami Pearhead sú perfektným darčekom k narodeniu bábätka

Drevené míľnikové kocky Pearhead sú prekvapivo variabilné

Z drevených kociek Pearhead môžete vytvoriť celý rad nápisov. Malé kocky obsahujú čísla od 0 do 9, na veľkom bloku nájdete nápisy week (týždeň), month (mesiac), year (rok) a grade (školská trieda). Na fotografiách tak môžete označiť nielen číselný údaj, je možné ho doplniť aj o niektoré z ponúkaných slov. A akonáhle bábätko povyrastie, rozšíria drevené míľnikové kocky Pearhead svoje využitie. Drevo je upravené a brúsené, takže je 100 % bezpečné pre deti. Batoľatá sa s kockami Pearhead môžu hrať a spoznávať prvé čísla.

Dĺžka strany malých kociek:
7 cm

Veľkosť veľkého bloku:
7 × 7 × 14 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0,08 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
1 mesiaca Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0,08 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
1 mesiaca Hotovo!
Poznámka:
» Všetky hračky pre novorodencov
» Všetky stavebnice pre najmenších

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


Bábätká a všetko okolo, chcete si prečítať viac? Ako naučiť dieťa smrkať | Tehotenská jóga | Čo so sebou do pôrodnice | Čo jesť a nejesť v tehotenstve | Baby shower: Oslava narodenia bábätka | Ako spoznať tehotenstvo | Ako naučiť dieťa na nočník | Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek | Vitamíny a minerály v tehotenstve.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pearhead Dřevěné milníkové kostky s čísly. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pearhead Wooden Milestone Blocks - Zahlen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pearhead Wooden Milestone Blocks - Zahlen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pearhead fából készült mérföldkő kockák számokkal.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií